mandag den 11. maj 2015

Klatre i træer sjælland

Banerne der er fra 3m til 16m oppe i træerne , er nænsomt passet ind i. Kunne du tænke dig at prøve klatring og rapelling i en klatrepark på Sjælland ? Vi har samlet alle de bedste steder, hvor du finder en klatrepark eller en klatrehal . På vores klatrebaner kan du prøve sjove forhindringer spændt ud mellem træerne. Der er udfordring for alle aldre og klatring er en god måde at udfordre ens . Kom hurtigere (og sikrere) op i træerne.

Pengene går til vedligeholdelse af parken og generelle omkostninger ved stedets drift. Det er gratis at være på Camp Adventure for dem der ikke klatrer , . Søger du efter en unik klatre oplevelse i København eller vest og midt sjælland - så er GoMonkey stedet for dig. Kom Til-Tops både i træerne og med dig selv. Udendørs unik action- klatre -oplevelse samt udfordrende svævebane til jeres polterabend. Aalborg, Århus, på Fyn, på Sjælland og København.


Men oppe i træerne er der en helt anden attraktion: Svævebanerne. OPLEV Sjælland undgik at hænge til tørre, da vi besøgte svævebanen i .

Holbæk klatrepark skifter navn for at få effekt af GoMonkey´s gode brand. Vi kan tilbyde kagen til fødselsdag arrangementer, . Du kommer op i træerne ved hjælp af rebstiger eller trappestiger. Du går fra træ til træ via forskellige.


Ingen alkohol før klatring ! En sun sjov og udfordrende oplevelse for alle aldre - unge som gamle, modig som umodig. Klatrepark i Vejle og Svendborg. Nyd træerne fra toppen af skoven og nyd højden, mærk suset og glæden. Det er en helt fantastisk oplevelse at klatre i trætoppe.


Alle trætop- klatreparkerne på Sjælland har baner i forskellige sværhedsgrader, så du kan sagtens være me selv om du ikke var en ørn til at klatre i træer som barn. Vi var i tvivl om hvorvidt vi skulle bestille plads til Vitus også, for vi var usikre på om han ville have lyst til at klatre rundt oppe i træerne. Midt inde i skoven, blandt høje træer og fuglesang, er der en åbning i trækronerne og himlen . Der er også en del svævebaner på ruterne, hvilket gør det hele lidt sjovere.


Under turen akkompagneres du af lystig fuglesang, når du trykker på en knap. Denne mekaniske fuglekvidder har såmænd lokket flere rigtige, levende artsfæller . Det var både børn og voksne, der forsøgte at klatre rundt i de forskellige baner. Alsidig klatrebane på Sjælland.

Byen rummer nemlig et væld af muligheder for at klatre. I flere år var det muligt at klatre i træer og på udendørsfaciliteter på Carlsberg-grunden. Skovskolen (Københavns Universitet) og vi sørger for at levere et flot resultat med topkapning, træfældning, beskæring m. En ræv kan faktisk godt klatre i træer.


Jeg har aldrig selv set det i felten, men jeg har både set fotos og film, som klart dokumenterer det. Du behøver ikke at kunne klatre i forvejen, men det vil hjælpe kraftigt på dine . Ja, se bare på videoen, hvor sultne geder ender, når de ser lækre fugter oppe i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg