fredag den 29. maj 2015

Håndliste højde

Smalle trapper kan forsynes med håndliste i kun én side, når. Det nederste af trappen bør afskærmes med værn, så en fri højde på m . Håndlisten kan holdes oppe af lodretstående stolper. Den første stolpe, som også er kraftigere end . Fri bredde af trappe mellem håndlister mindst m.

Derefter måler han op til gelænderets højde. Trapper kan forsynes med håndliste i kun én side, når afstan-. BR-krav): Gribeegnede håndlister skal opsættes i en højde på ca. I bygningsreglementet er der regler for, hvordan værn og håndlister skal være, så de opfylder kravene for gelændere.


Uddrag af Bygningsreglementet 95)Stk 1. Højden på værn og rækværk bør være . Ved trapper og ramper skal højden af værnet være mindst. Amsterdam hemsetrappen anvendes hvor pladsen er trang da trappen har en høj trinstigning - gør, at trappen kræver meget lidt plads.

Grund på trappen minimum 210mm i trappens ganglinje (max afstand fra indre håndliste på min. 500mm). Højde på hver stigning maksimum 210mm.


Smuk kraftig baluster i malet fyrretræ fra Borgerdydsskolen i København. For at øge sikkerheden kan man placere håndlister , der passer specielt til børn i ca. Vil man være hel sikker på at undgå ulykker . Trappe med opmærksomhedsfelt, trinforkanter, håndlister og markering. Se desuden det store udvalg af beslag, balustre og håndlister der passer til glasset.


Glasværnet er lavet af sikkerhedsglas - lag glas med lag folie for ekstra . Derfor kaldes et gelænder også for et værn, da det værner mod frit fald fra en højde. Derfor skal du bruge et gelænder til alle terrasser, trapper, altaner og . Den samlede udbøjning er inkl. Rustfri håndliste kan fastgøres til væggen med et valg mellem to former for støtte.


Gelænderet giver også mulighed for at ændre på højde og længde. Standard gelænder, rækværk knæliste højde, til center = 5mm. Der skal altid være rækværk fra meters højde.


Det skal blandt andet have en bestemt højde , og der skal være en bestemt minimumsafstand mellem sceptrene i gelænderet.

Desuden kan der være nogle. Samlestykke til rustfri håndliste Ø mm - højde mm - mm stiftskruer. Anvendes sammen med gelænderrør 05. Består af stolper, højde 8mm.


Ovenpå kan monteres håndliste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg