fredag den 8. maj 2015

Fonde børn og unge

Bustrupfonden, Aktiviteter, projekter og tiltag for børn og unge. Vi har som ambition, at alle børn og unge skal kunne læse, regne og skrive, når de forlader skolen. Og at de skal have udviklet sociale kompetencer og . DUF har samlet nogle af de største fonde og legater, som du kan undersøge.


Se, hvilke europæiske fonde der støtter projekter indenfor unge , foreningsliv og. Den sociale fond for børn og unge er stiftet af Henrik Lyngbye Pedersen. Fonden har til formål at forbedre sociale forhold i Danmark for børn og unge under 25 . Studierejser og lignende, generelt Legatet yder støtte til unge mennesker til.


Oversigt over tilskud og fonde , som frivillige foreninger kan søge. Målgruppen er børn og unge med en prioritering af sårbare børn og unge. Er jeres idé stærk i forhold til udfordringerne med børn og unge ? Store og kendte fonde støtter som udgangspunkt store og kendte projekter og organisationer. Vi har lavet en oversigt over fonde og andre støttemuligheder, der støtter.


Se under programmer og tilskud. Forskelige frister til de forskellige puljer. Find de løbende frister på andre fonde og puljer i kulturlivet her . Fonden vægter, hvordan frivillige bliver inddraget og engageret i arbejdet eller. Herunder særligt projekter for udsatte børn og unge , museumsaktiviteter og . Det kan være alt fra børn og unge arbejde, natur, kulturmiljø og fritidsliv. En lang række puljer, fonde og legater - såvel offentlige som private . Hovedet i Havet er et formidlingsprojekt for skoleelever på 7. Med tværfaglige undervisningsforløb får børn og unge mulighed for at møde og . Legatbogen er et register over alle fonde og legater i Danmark, hvor du kan søge på fonde inden for.


I menuen til venstre kan du finde links til puljer, fonde og legater opdelt i alfabetisk. I kan blandt andet undersøge: Fritids- og Kulturområdet, Børn -, Unge - og Skoleområdet og Folkeoplysningsudvalget for fonde og puljer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg