tirsdag den 19. maj 2015

Stormkjøkken gass

Et ypperlig familiesett som . Gass er favoritten blant kokeapparatene, og forklaringen er enkel: De er svært effektive, sikre, og så slipper. Kan også brukes i stormkjøkken. Enten du setter opp teltet i villmarka eller på campingplass, er det både kjekt og praktisk med et stormkjøkken.


Vi har i alle år brukt Trangia . Ned mot null grader minker effekten, spesielt når det er lite gass igjen i boksen.

Under minus virker brennerne dårlig. Ser at de har billige på biltema til og 39kr, vil de passe? Trangia-gassbrenner for stormkjøkken kan enkelt monteres på alle. Når man erstatter rødsprit-brenneren med gass , øker man varmeeffekten fra ca.


Gass brenner også mye renere enn rødsprit, dermed er problemene. Jeg har noen gamle stormkjøkken liggende av merke Trangia. Standard versjon med stekepanne, kaffekjele og to kjeler, samt understellet . Gass som drivstoff gir sikker håndtering og ren, sotfri forbrenning. Koking går raskt da gass brenner med høy temperatur, - opp mot .

Et stormkjøkken med gassbrenner er et smart valg til en nybegynner i felt. Stormkjøkkenet er bygget opp av en sokkel med plass til sprit- , gass - eller . Trangia stormkjøkken 25-UL med gassbrenner Dette er et perfekt stormkjøkken. For mange går rødsprit og stormkjøkken hånd i hånd. Bruk heller gass , er oppfordringen fra speiderlederen.


Mat laget på stormkjøkken er topp, men om man er lei av å bære og stadig kjøpe rødsprit kan gassbrenner være en god . Kjøpt nytt på biltema men akdri tatt i bruk. Et kokeapparat som går på gass , er ofte en brenner med lav vekt og høy effekt. Markedets beste stormkjøkken ! Enkel å få deler til senere. Adventure-termosen med håndtak, og er et godt valg.


Sport har stormkjøkken og kokeutstyr som gir et godt friluftskjøkken til å ha med på tur. Stort utvalg med butikker over hele landet på sport1. Jeg skal på snøhuletur på onsdag, og det blir stormkjøkken med gass som skal være med på turen.


Vi er stk, og skal være ute fra onsdag morgen til . Kjøp Kokeapparat gass på Kelkoo. Markaskolen, Hvordan tenne stormkjøkken ? Sjekk priser på best i test gass gassbrenner stormkjøkken.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Verken store eller små gassbeholdere skal oppbevares i kjeller eller under bakkenivå. Hvis gass lekker ut under bakkenivå eller på et . Mange bruker primært stormkjøkken kokeapparat på tur, og det er fint. På lengre fjellturer der man må spare på vekt, kom spm om det var best å bruke gass kontra rødsprit til matlaging i stormkjøkken. Brennere kalles også for kokeapparat, primus eller stormkjøkken.


Man skrur brenneren på gassboksen, slipper ut gass og tenner på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg