mandag den 26. august 2019

Salg af jern til private

Salg Af Jern Til Private - salg af jern til private , altaner, bygge- og anlægsvirksomhe specialisering, bygningsbeslag, bygningssmede, bygningsstål, gelænder, . Screenflex - Jern og Metal købes - Vi modtager fra private og erhverv. Salg af genbrugs stabil, ballast m. Stålplader og stålrør i rustfri eller jern efter mål. Stål og jern til private og erhverv.

Vi har firkantet stålrør i rustfri og almindelig jern der ruster. Leder du efter billigt jern og skrot? Stort udvalg af jern og skrot til salg i hele Danmark.


Der skal betales skat og moms af overskuddet fra salg af metalskrot. Og her taler vi ikke om salg af den gamle cykel og andet privat indbo. Hos os, kan private og virksomheder sælge materialer til genvinding.


Private kunder har mulighed for at få udbetalt op til 2. Vi tilbyder nu salg af nyt jern og brugsjern (både til private og erhverv).

Hulprofiler – Runde rør – Armering – Stangstål – Plader – Stålbjælker. Køb og salg af jern og metal (produkthandel) på DBA. Gode tilbud og billige priser på nyt og brugt jern og metal (produkthandel) til salg på DBA. Skrot-giganten giver nu håndværkere, erhvervsdrivende og private mulighed for at aflevere deres jern - og metalskrot på koncernens største . Mange blikkenslagere kender ikke reglerne for salg af skrot.


Der arbejdes i alt inden for jern og metal, ved levering kontant afregning. På pladsen i Bjerringbro modtager vi dagligt jern og metaller fra såvel private. Vi tager selvfølgelig også imod alle slags metaller og betjener både private og virksomheder. Ydermere har vi kapacitet til og erfaring med større opgaver såsom opkøb af jern og metaller ved større fabrikker, nedbrydning.


Så ligger du inde med noget gammelt jern , metal eller gamle batterier, så kontakt Jels Produktforretning. Vi opsætter gerne beholdere op hos virksomheder, . Vi modtager og bearbejder alle former for jern - og metalskrot for private og erhverv. Hermed en lille vejledning i hvordan du gør når du skal sælge dit skrot.


KØB OG SALG : Produkten har specialiseret i at ihændehave metal skrot fra private og mindre virksomheder og da Produkten ligger i Odense C er der aldrig. Jeg har set, at der er nogle skrothandlere der tager imod jern , skrot og metaller fra private og afregner kontant. Er der nogle der har erfaring . Stakroge Jern - og Metalopkøb er din skrothandle i Grindsted nær Vejle og Aarhus, som tilbyder.

Vi opkøber skrot fra både virksomheder, kommuner og private. Ved salg til private gælder momslovens almindelige regler om,. JERN - OG METALSKROT FRA FIRMAER OG PRIVATE. I stedet for at aflevere skrottet på den kommunale genbrugsplads, så kan du sælge dit skrot her.


Vi køber og modtager alle former for jern - og metalskrot. Du kan aflevere dit skrot sorteret eller . Det er vigtigt at man varetager skrot på den rigtige måde så miljøet ikke belastes unødvendigt. Vi handler både med privat og erhverv.


Husk at vi køber jern og metal-skrot af både private og virksomheder. Vi ønsker, at være din foretrukne samarbejdspartner når det handler om at sælge skrot. Randers Kommune er også leveringsdygtig i skrot, og selv private kunder kan komme forbi med traileren fyldt og aflevere deres jern - og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg