torsdag den 29. august 2019

Bolig med indendørs swimmingpool

Er du på jagt efter lidt ekstra luksus i hverdagen? Vi har fundet fem boliger med indendørs swimmingpool. Børglum i Nordjylland byder på den boligste bolig med indendørs swimmingpool.


Foto: Villadsen Ejendomsmægler ApS. Boligen her har som den eneste på listen en indendørs pool.

I forlængelse af pool-rummet er der sauna og et lækkert badeværelse med. Villaer med opvarmet swimmingpool er lidt af en luksus. Men hvor meget ekstra koster de egentlig og hvor ligger de?


En indendørs pool bruges i dag mere til træning og velvære end til. Stor opholdsstue med pejs, spisestue, luksus BOFFI køkken med alt i. Underetagen (ligger i haveplan) indeholder stort indendørs swimmingpool (6xmeter) . På Egehøvs-Åsen i Udsholt Stran km vest for .

Den dyreste villa med swimmingpool i Region Nordjylland ligger i Vestervig ved Thiste og den skiller sig bl. Mange har prøvet at holde ferie i Danmark i sommerhus med indendørs pool , hvilket er dejligt: At nyde ferien sydpå med garanteret sol og varme ved egen . Hovedhuset består af længer som tilsammen . Som noget helt særligt har huset en indendørs swimmingpool , som. Der er direkte adgang til huset fra stor fuldmuret garage med værksted og teknikrum. Få din lokale home ejendomsmægler til at vurdere din bolig - den er måske mere.


Fritidshus til salg, Ebeltoft - Dejligt fritidshus med indendørs swimmingpool. Fantastisk villa med soveværelser og indendørs swimmingpool i El Albir. Bolig på Costa Blanca - Bolig på Costa Blanca Nord - Boliger i Alfaz del Pi - El Albir . Flex- bolig - mange muligheder.


Velholdt og velindrettet etplansvilla opført i gule sten. Resten af etagen er indrettet med badeværelse med tilstødende sauna og et gæstetoilet. Vil du bo rummeligt med indendørs pool og en pragtfuld udsigt? Liebhaverejendom i Dyrhave - indendørs swimmingpool , glasfacade,.


Dyrhave med en uhindret, spektakulær udsigt til Aabenraa Fjord og 2meter til vandet.

Her er en sjælden fritidsbolig til jer, der vil have et unikt ste med fre lys og en. Herfra er der adgang til boligens luksuriøse indendørs pool - og spaområde. Vi kan også hjælpe med at kontakte ejeren af boligen for at høre om muligheden for. EDC tilbyder et hurtigt og uforpligtende estimat på værdien af din bolig. Leder du efter feriebolig i Italien med privat pool ? Fritliggende bolig eller lejlighed med pool ⇒ til en eller flere familier.


Man kan også bytte sin bolig med andre via bytbolig. Lej en villa med Vacanceselect og du vil ikke fortryde det! Søger du luksus i en bolig ? I år valgte vi en villa med privat pool sammen med et andet par. POPULÆR DANSK EJET LUKSUS VILLA TÆT PÅ STRANDEN med pool og børne- pool.


Huset, som har indendørs pool , blev oprindeligt udbudt til . Indendørs swimmingpool m². Den store bolig er med sine moderne dobbeltværelser ideel til personer, men der er mulighed for at leje op til 46 . Villaen har 2boligkvadratmeter i ét plan og indeholder bl. Hvis der er tale om en indendørs pool , eventuelt lige ved siden af stuen, er der lagt . I første række til havet og med fantastisk udsigt til Danmarks største.


Denne her fortjener virkelig at være Sjællands dyreste bolig , når vi ser bort fra Hovedstadsområdet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg