mandag den 12. august 2019

Miljøfarligt affald

Det er for eksempel kemikalier og rengøringsmidler. Hver kommune skal etablere en ordning for indsamling af farligt affald – det kan f. Håndtering og behandling af farligt affald skal ske med omtanke. Dette affald indeholder stoffer, som kan være skadelige - ikke kun for din . Du skal skaffe dig af med dit farlige affald , så det ikke skader miljøet.

Hvad er farligt affald og hvordan kommer du af med det? Find ud af, hvordan du sorterer farligt affald i Københavns Kommune, hvis du bor i villa eller rækkehus. Nogle former for farligt affald kan afleveres på genbrugspladserne. Farligt affald hentes fire gange om året.


Esbjerg Affaldshåndtering forestår indsamlingen af farligt affald i Esbjerg Kommune og sørger for videresendelse af affaldet til godkendte behandlere. Nogle typer af farligt affald , må du aflevere på din genbrugsplads. Når du vil have tømt miljøboksen, skal du stille den oven på din beholder til . Affal der kan skade miljøet eller er sundhedsskadeligt, skal afleveres som farligt affald.

Her kan du læse om viceværtordningen, nærgenbrugsstationer, og om hvordan du håndterer farligt affald , hvis du bor i lejlighed. Miljøfarligt affald må ikke smides i skraldespanden eller hældes i kloakken. Du må kun aflevere farligt affald efter henvendelse til en pladsmedarbejder. Alle private husstande og sommerhuse er omfattet af en indsamlingsordning for farligt affald. Har du ikke mulighed for at køre på . Herunder finder du regler, information og vejledninger til virksomheder om farligt affald.


I vores miljøstationer opbevares farligt affald enkelt og sikkert. Virksomheder, offentlige og private institutioner som producerer farligt affald , skal registreres hos kommunen. Virksomheder kan vælge mellem forskellige miljøstationer, der tilpasses efter behov. Dette gøres ved at udfylde et anmeldeskema med . Information findes under farligt affald Aalborg.


Der kan ikke afleveres farligt affald i Hobro, men vi afhenter farligt affald hos virksomheder i området. Division Special Affald (DSA) er specialist i håndtering af farligt affald og kan håndtere de fleste affaldstyper inden for området. Læs om reglerne for aflevering af farligt affald hos AffaldPlus. Erhvervsvirksomheder har pligt til at udfylde og indsende et anmeldelsesskema omkring virksomhedens produktion af farligt affald til Silkeborg Kommune. Dette betyder at det affald der opstår i forbindelse med renoverings- og nedrivningsopgaver i nogle tilfælde skal klassificeres som farligt affald.


Beskyt miljøet ved at aflevere miljøfarligt affald for sig.

Som virksomhed har du pligt til at sikre, at din virksomhedens farlige affald ikke fortyndes eller blandes med hverken andet farligt affald eller ikke farligt affald. Virksomheder, der frembringer farligt affald , skal anmelde affaldet til kommunen og benytte Norfors ordning for afhentning af farligt affald. Du kan aflevere mindre mængder husholdningslignende farligt affald på en af genbrugsstationerne i Vestforbrændings opland. Husk at bede pladspersonalet . For at undgå skader på mennesker og miljø er det vigtigt, at farligt affald bliver skaffet af vejen på forsvarlig vis.


Som privatperson kan du benytte forskellige ordninger til . Det gælder naturligvis også . Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner tilbyder at virksomheder kan få afhentet, håndteret og bortskaffet farligt affald af AFLD Tarm. Ting, der indeholder giftige og skadelige stoffer, er farligt affald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg