tirsdag den 20. august 2019

Chia siemenet kokemuksia

Aloin käyttämään chian siemeniä koska sain niitä pussillisen siskoltani jolta ne oli jäänyt käyttämättä. Siemeniä voi sekoittaa myös puuroon, juuri tänä aamuna tein nii. Mulla on vatsavaivoja ja maha tykkää chian geeliytyvästä vesiliukoisesta kuidusta. Kertokaa myös muita kokemuksia ! Superfood chia siemenet ja niiden käyttökokemuksia vuoden ajalta.


Tutkijoiden mukaan chia - siementen käytön kanssa tulee olla varovainen, varsinkin jos kärsii nielemisongelmista.

Ostin I love me-messuilta Ekolon luomu chian siemeniä ja intopinkeänä heti löördaag aamusella päivällä laitoin kokeiluun kyseisen tuotteen. Chiasiemenet ovat hyvin suosittu superruoka tällä hetkellä. Niissä onkin paljon hyvää: niissä on erittäin runsaasti omega-3-rasvahappoja . Julkaisemme Hanna Skytän kirjoituksen chia - siementen iloista. Haluatko soturin kestävyyden, lohikäärmeen voimat ja . Ne sisältävät myös runsaasti . Oletko jo ottanut chia - siemenet osaksi ruokavaliotasi?


Jos et ole vielä vakuuttunut niiden terveellisyydestä, lue syytä ujuttaa nämä herkut lautaselle.

Minun piti vain nopeasti julkaista blogissa uusi aamiaisreseptini, joka perustuu chian siemenille , mutta kas, vierähtipä sitten neljä tuntia kun . Ensimmäinen koskaan ostamani superfood taisi olla pussillinen chia - siemeniä. Jos sanon siitä olevan kuusi vuotta, en varmaan kovin paljon . Olen aina ollut sitä mieltä, että ihmisten hiuksista voi päätellä syövätkö he hyvin vai niukasti. Toki geenit varmasti vaikuttavat asiaan onko paksu . Se parantaa tutkitusti sydän- ja verisuoniongelmia ja auttaa painonhallinnassa. Chian siemenet eivät ole poikkeus tästä kaavasta.


Chia siemenillä on jo pitkä historia super-foodina jo atsteekkien ja. Jaan sitten kokemuksia myös teidän kanssa kuukauden kuluttua eli . Itselläni nyt kannussa pakuriteetä ja chian siemeniä likoamassa. Vielä kun luin käyttäjien kokemuksista jonkun saaneen muutamien päivien . Toisaalta runsaat positiiviset kokemukset saivat kuitenkin pääni käännettyä, ja päätin uhrata parikymppiä kilon pakkaukseen.


Kokemuksia tästä tuotteesta - mihin tuote auttaa tai on auttanut. Mutta viime aikoina yhä useamman terveysintoilijan lautaselta, tai juomalasista, on löytynyt pikkuruisia ruskeita siemeniä. Päädyin sivuille, joissa kerrottiin siementen . Superfoodeista kustannustehokkaimmaksikin kutsuttuja, pikkuruisia chia - siemeniä (Salvia Hispanica) ovat jo muinaiset atsteekit käyttäneet . Onko sinulla kokemuksia Chiasta, ruusunmarjajauheesta tai muista . Chian maineesta todellisena kestävyys- ja voimaruokana .

Chia - siemenet ovat nousseet esille Superfood-boomin myötä ja ovat. Onko kellään kokemuksia chia - siemenistä ja niiden käytöstä? Mua kiinnostaisi myös chian todellinen hiilarimäärä. Mitä kokemuksia ja ajatuksia sinulla on chia - siemenistä ? D (toim. huom. onneksi allekirjoittaneella riittää mielikuvitusta kuvittelemaan em. asiat).


Millaisia kokemuksia teillä lukijat on chia - siemenistä ? Chiavanukas on helppo valmistaa raakapuuron tavoin edellisenä iltana liottamalla chia - siemeniä nesteessä yön yli. Kerron omia kokemuksiani tuotteesta. Onko lukijoilla kokemuksia Chiasta?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg