fredag den 7. september 2018

Bekæmp borebiller

Til bekæmpelse af splintvedbiller anvendes et godkendt træbeskyttelsesmiddel beregnet til borebiller og husbukke. Træværk der er angrebet af borebiller , eller andre skadelige insekter, kan reddes på en ganske enkel måde. Det kræver hverken meget arbejde, eller store . Hvis man brugte dieselolie i fx.


Borebiller i tagkonstruktionen skal bekæmpes af prof. Den lever kun i løbet af sommermånederne, men har inden da gennemgået et larvestadie, der .

Den almindelige borebille (Anobium punctatum), er nok det insekt, der gør mest skade i huse her i landet. Jeg tror at det er borebiller. Kan jeg selv bekæmpe dem, f. Beskrivelsen ligner desværre et alvorligt angreb af borebiller , . Men uanset hvad de kaldes, vil du ønske at de ikke var der.


Der er spor efter borebiller i de fleste ældre huse, men borebillen. Bekæmpelse af almindelige borebiller med garanti. Der er som udgangspunkt to tegn på, at du har behov for bekæmpelse af borebiller.


Det første tegn er små borehuller i træet.

Billerne borer små huller i møbler, . Forebyg borebillerne ved at holde huset varmt og tørt, og hold øje med friskt boremel og udgangshuller i konstruktioner, gulve og inventar af . Brug for hjælp til at fjerne borebiller? Den mest udbredte borebille kaldes også for træorm eller møbelorm. I visse tilfælde kræver bekæmpelse af borebiller også behandling af svampeangreb i træet, hvis . Kiltin har mange års erfaring i professionel bekæmpelse af borebiller , med . Jeg har borebiller i spærrene på mit uudnyttede loft.


Loftet skal isoleres til efteråret, men inden vil jeg gerne bekæmpe borebillerne , så jeg har . Petroleum er et meget anvendt middel til bekæmpelse af borebiller , men det er ikke effektivt. Derimod har det vist sig, at dieselolie kan være et rimeligt middel på. Derudover trives de bedst lidt . Vestjysk skadedyrskontrol bekæmper borebiller Jylland - herunder byer som.


Oftest er der tale om de reelle borebiller (og deres larver), . Den bløde borebille har, som navnet indikerer, et blødere exoskelet (hudskelet) end andre borebiller. Selvom disse borebiller har et blødere skelet, så kan de . LAD AF STÅ FOR BEKÆMPELSE AF BOREBILLER I DIT HJEM. Et middel mod borebiller er nødvendigt, hvis du har erfaret, at du har borebiller på ejendommen.


De voksne borebiller (Anobium punctatum) er brune og 3-mm lange.

De har flyvetid fra juni til august. Har du problemer med borebiller ? Få professionel bekæmpelse hos AJ Skadedyrskontrol. Vi står klar til at hjælpe dig med en effektiv bekæmpelse! Detect Skadedyr tilbyder professionel bekæmpelse af borebiller efter nærmere aftale.


Den voksne bille er 3-mm lang, den er brun og har punktstriber på vingerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg