onsdag den 5. september 2018

Infrarød stråling farlig

GHz til det område, der hedder infrarød stråling. Her starter man nok med bølgelængder på ca. Bestråling af hud med infrarød stråling.


Den farlige stråling for vævet er altså den nær infrarøde stråling (nært ved synligt lys). UV-stråler, der kommer fra solen. Infrarød varme kan erstatte mange varmekilder og give besparelser.

De infrarøde stråler er IKKE farlige , og må ikke forveksles med solens . Infrarød lys, eller varmestråling, udsendes fra alle objekter med en. Det er let at snakke om at stråling er farligt , også selv om man ikke . I min lokale svømmehal på Amager findes der ud over den almindelige sauna en sauna, der varmer med infrarøde stråler. Infrarød saunaer ofte udråbt som tilbyder mange sundhedsmæssige. Modsat ultraviolette stråler er disse infrarøde stråler ikke farlige — vi mærker dem. Strålerne fra en infrarød lampe kan sammenlignes med solens stråler.


Dog undgår du den farlige UV- stråling ved at bruge en infrarød lampe. Infrarøde saunaer som ikke har nogen skadelig UV - stråling.

UVA er den længste bølgelængde og de mindst farlige. Ligesom de infrarøde stråler fra solen, er strålerne i saunaen ikke farlige. I sollys er det de ultraviolette stråler , vi skal passe på og dem er der ingen af i den . UV stråler, som man får fra solen uden solcreme eller i et solarium. Men det er sant at i noen heller sjeldne tilfeller kan IR faktisk være farlig. Der findes mange typer så som ultra-violette stråler (UV), infrarød (IR), radiobølger.


Dette er også tilfældet med det farlige blå lysområde samt IR- nærområdet . Ultraviolet lys – er det farligt ? De lysstofrør, der anvendes i insektfælder, udsender UV-A stråling med. Lys, ultraviolet og infrarød stråling ”. Hvis man kombinerer den med infrarød stråling , får man en optimeret blodgennemførsel og. Infrarød kan bruges i tracking teknologi genstande , almindeligvis missiler , kan sendes til følge et mål baseret på deres infrarød stråling.


IR-stråling, også kalt varmestråling eller ultrarød stråling,. Den usynlige stråling består dels af varm infrarød stråling , dels af. Og Solen udsender også energirige ultraviolette stråler – de kaldes tilsammen uv - stråler. Det er Solens uv- stråler , der er årsag til, at vi bliver solbrændte.


En grufuld overdosis af disse farlige stråler får man i øvrigt i solariet. Infrarød - stråling regnes nu også som faretegn og risiko samtidigt. Det har dog også skabt noget uro, for når folk hører infrarød stråling , så bliver folk jo pludselig en smule nervøse.

Danske forskere har udviklet en superintens infrarød lyskilde, som på afstand. Er infrarød stråling farlig ? Det eneste jeg finder er noget ala det her infrarød sauna men det er jo. Hvorfor skulle infrarøde stråler være mere farlige i en sauna end andre .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg