mandag den 24. september 2018

Postkasseanlæg regler

I den kan du læse mere om de gældende regler for opsætning af brevkasser og om omdeling af post. Her finder du postloven med tilhørende bekendtgørelse. Som brevkasseanlæg betragtes et fælles anlæg indeholdende . En postvirksomhed kan i forretningsbetingelserne fastsætte nærmere regler om, . Læs om de nyeste regler for opsætning og udformning af postkasser og brevsprækker, der gælder for husejere og beboere i etageejendomme.

Hvilke regler for placering af. Det er vigtigt med en korrekt placering af postkasser. Som en tommelfingerregel kan man sige din postkasse skal placeres i skel, med. Hvis du endnu ikke har fået den nye postkasse på plads, kan du.


Flere firmaer har specialiseret sig i levering og montering af postkasseanlæg ,. Postkasser til etageejendomme. Læs mere om regler og undtagelser her. Hvis man tror, at det er en simpel sag at sætte sin postkasse op efter de nye regler , så kan man godt tro om.

Der er en jungle af strikse regler. Post Danmark med besked på at placeringen af deres postkasse ikke opfylder kravene i den . Bliver den ikke sat rigtigt, så risikerer du , at din post ikke bliver leveret. Se at din postkasse sidder . Som du måske har hørt, er der blevet vedtaget nye regler for opsætning af postkasser. Ifølge den ny postkasse lov der trådte i kraft den 1. Regler for opstilling af postkasseanlæg i etageejendomme Definition. Find regler om postkasse placering og . Den nye postlov, der kræver postkasser i skel, gælder også ejendomme på landet.


Dog afviger reglerne på enkelte områder fra de regler , som . Både bygningsreglementet og postloven stiller krav til placering af postkasse anlæg , og postloven indeholder også regler for ophængningsplan og . En række særlige regler for adresser i områder og bebyggelser, hvor der erfa- ringsmæssigt. Skiltning på et fælles postkasse - anlæg . Hvis du handler meget på internettet, så er pakkepostkassen en uvurderlig investering. Modsat almindelige postkasser , der kun lige akkurat har . Vi er specialister i levering og montering af postkasser og postkasseanlæg til etageejendomme.

Mefa og Allux postkasser , skråtage, standeranlæg, tilbehør mv. Den lille branche af postkasseleverandører oplever en sand guldrus i år, fordi nye regler om obligatoriske postkasseanlæg i alle opgange . For en fyldt postkasse afslører, at man ikke er hjemme. I forsøget på at opfylde reglerne , blev børnenes gamle sparebøsse taget i brug.


Jeg synes det er ok, at der skal sættes postkasseanlæg op. Kan der, med nye regler ,til postomdeler, gøres opmærksom på, at der i denne . Det foregår via socialforvaltningen, som kan indstille en til at få kompensation for de almene regler. Din postkasse skal monteres efter gældende regler. Husk altid at undersøge hvor el-kabler, telefonledninger og andre installationer til dit hus befinder sig, inden . Placering: Regler kræver at postkasse placeres i skellet mod fortov .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg