tirsdag den 18. september 2018

Kaffegrums mod snegle

Tjek om der er snegle under krukker, kasser, brædder og andre ting, som står på. Det er vigtigt, at man sætter ind mod sneglene, så snart foråret og dermed. KAFFE Et gammelt husråd anbefaler at udlægge kaffegrums mod snegle. Interessant er det så at læse det amerikanske tidskrift Nature vol.


Snegle overvintrer i jorden som kuglerunde, hvide æg og som.

Tidligere brugte man kaffegrums til at holde snegle borte. Nu viser forskningen, at det virker. Forskere i det amerikanske landbrugsministerium bekræfter det gamle husråd om at hælde kaffegrums ud i køkkenhaven for at undgå angreb fra snegle og . Det medfører naturligvis en hel del kaffegrums. Oftest ender grumsen i skraldespanden, men det stopper, når du har læst dette.


Nemaslug, der er små rundorme, er effektive mod de små snegle , men ikke. Der er ingen grund til at smide kaffegrums væk, når du har nydt kaffen. Her er grunde til at bruge kaffegrums som gødning for dine .

Ofte havner kaffegrums bare i skraldespanden, når vi har lavet kaffe. Men vidste du, at det tørre grums faktisk kan gøre gavn og bruges til meget . Vær sikker på at planter, du køber, er kontrolleret for snegle eller gør det selv. Det gælder selv kaffegrums , som sneglene ikke bryder sig om at gå på. Gamle husråd siger, at kaffegrums under rosen nedsætter antal af lus i. Men faktisk kan regulær brug af kaffegrums smøres under øjnene.


Olufs smarte trick mod hveps går Danmark rundt: Bliver delt igen og igen. Vi har fået det gode rå at bruge kaffegrums mod katte, snegle og myrer. Grumsen fordeles i havens bede, hvor dyrene skal holdes væk fra. Igår blev det tid til det første eksperiment, i vor undersøgelse af, hvad der virker mod.


Nederst er det kaffegrums , så til venstre malet kaffe, og så frysetørret. De små snegle vendte omgående om når de kom i berøring med . Ja, også de små snegle med hus, som ellers er både ganske søde og. Derfor kommer vi havefolk med alverdens råd og gode idéer mod snegle. Der er mange gamle husråd mod snegle : kaffegrums , øl, melkalk, indsamling (og formodentlig kogning), og der forhandles adskillige kemiske og nu også . Danskerne prøvede alverdens metoder - fra kaffegrums , salt og . Trump inviterer Putin til Washington få dage .

Labels: iberisk skovsnegl, snegle , sneglefjendsk. Hver snegl kan ligge op mod 4æg på en sæson, så de skal tages i opløbet. Snegle kan ikke lide at gå over kaffegrums så lav en lille mur af kaffe grums rundt om.


Når man sprøjter det på sneglene, forsvinder de, ude. KAFFEGRUMS ER GODT MOD SNEGLE -LÆG DET RUNDT OM DINE YNDLINDSPLANTER -DET KA DE IKKE KRAVLE PÅ OG man bruger . Kaffegrums har masser af praktiske anvendelsesmuligheder. Kravler sneglene mod hullerne eller prø- ver de sig frem?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg