onsdag den 3. oktober 2018

A kasse selvstændig regler

Her kan du læse om reglerne for selvstændige , der ønsker at søge om. Når de nye regler træder i kraft, vil det blot kræve en kvittering for afmeldelse . Som løst ansat kan du være enten lønmodtager eller selvstændig. En selvstændig kan blive medlem af en a-kasse for selvstændige på samme måde.


De nuværende regler , som i høj grad er baseret på skøn, erstattes af klare, . Denne pjece giver dig et godt overblik over de forskellige regler.

For at blive medlem af 3Fs a-kasse for selvstændige skal du. Alle uger, hvor du modtager dagpenge eller andre ydelser fra a-kassen. Der er også nye regler for dig, der melder dig ledig efter ophør med en selvstændig.


Ase a-kasse kan selvfølgelig vejlede dig, men vil du være 1procent sikker . Det er også a-kassen , der . LÆS OP PÅ DE NYE SELVSTÆNDIG REGLER. Vi oplever, at mange bliver overraskede over, at a-kassen betragter dem som selvstændige , da de ikke ser sig . Har du selvstændig virksomhed i mindre omfang, har du mulighed for at.

De timer, du arbejder som selvstændig modregnes i dine dagpenge, uanset indtægt. Hvis du driver selvstændig virksomhed som bijob, er der en række regler , som du skal tage højde for - Se hvad der påvirker dig her. Fra den første tanke om at blive selvstændig melder sig til det tidspunkt, hvor du vælger at etablere en virksomhe skal du igennem mange. Læs mere om ændringerne i reglerne her. SKAT, der er afgørende for, om du er selvstændig eller lønmodtager i a- kassen.


A-kassen ikke længere vurdere, om du har . Fordi der gælder særlige regler for selvstændige i forhold til dagpenge, er det ikke alle. Der er nogle enkelte klare regler som gør sig gældende i Danmark for, at man som selvstændig har ret til at få udbetalt dagpenge. Kun de år, hvor du var medlem af en a-kasse ved årets udgang, kan bruges.


Bliv skarp på reglerne - før du starter som selvstændig : Hent din guide nu . Er du selvstændig og medlem af en anden a-kasse , kan du overflyttes til DSA,. Når du er selvstændig , behøver du ikke at skifte a-kasse. Men der er særlige regler , hvis du skal have dagpenge.


Du kan sagtens forblive medlem af . A- kasse for selvstændige Alt om dagpenge Nye regler for dagpenge fra 1. Det skal du være opmærksom på. Når du bliver ledig, skal a-kassen vurdere din selvstændige virksomhe og om det er din hovedbeskæftigelse eller din .

Bekendtgørelsen fastsætter videre regler om ophør med en selvstændig. A- kassen skal vejlede medlemmet om, at fritidsbeskæftigelse ikke kan give . Reglerne bygger i meget høj grad på konkrete vurderinger. Du skal have en tilladelse fra a-kassen , og får du den, har du ret til drift af.


Hvis du anmoder om dagpenge og du samtidigt driver selvstændig virksomhed efter reglerne i Arbejdsløshedsloven, skal a-kassen vurdere, om du driver . Hvis du er syg og forsikret selvstændig , kan du søge om sygedagpenge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg