tirsdag den 16. oktober 2018

Hængepotter til væg

Skab en hyggelig stemning på terrassen med krukker og blomster. I JYSK har vi et stort udvalg af billige havekrukker. Hængepotte , Blomsterskjuler, stk hængepotter , kr pr stk. I vores havecenter har vi også en afdeling med hænge og vægpotter.


Når sommeren er over os er det hyggeligt med blomster på væggene og i ampler rundt . God kvalitet til den rigtige pris.

VertiPlants urtepotten har et skønt design, og som . DE fineste vægkroge til hængepotter og Lanterner i en rustik mørkpatineret guld eller antik. Se vores udvalg af plantekrukker, krukker og espalier til haven. Stort udvalg af materialer, størrelser og frostsikre krukker.


Vi har valgt flotte hængepotter til dine planter, som vi nu vil dele. Den er flad på den ene side, så du kan hænge den fladt op ad væggen. Se udvalget af krukker og potter til have og terrasse.


Flere størrelser og modeller af krukker. Er du på udkig efter inspiration til indretning af have og terrasse?

Få fine planter op på væggen. Med denne kvadratiske urtepotte har du en unik mulighed for at få dine planter op på væggen. Kombinér med en flot hængepotte fra Ferm Living. Du kan købe dem færdige eller lave din egen unikke væg.


Se, hvordan du laver dine egne hængepotter her. Få inspiration til hvordan du kan pryde væggene derhjemme med smukke DIY projekter. Find Hænge potter på GulogGratis.


Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Der er : Store tal til væg , der er disse 3. Genialt modulsystem til lodrette haver. Brug Minigarden til den lille altanhave eller til det helt store urban gardening projekt.


En vægampel er en ampel, der - som navnet antyder - hænger på væggen. Vægampler fastgøres ganske enkelt på vægge eller murværk og kan bruges til . Planter giver liv og farve i hjemmet og så er de super dekorative, når de bliver brugt i stylingen af både hylder, borde, vægge og plantestativer. Tapetser en væg i rummet for et unikt look. Læs også: Din have fås nu som tapet.


Naturfarvet fajance og jute ophæng. Sort jerntråde og med potter.

Kig med her, hvor vi har samlet inspiration til hvordan, du kan udsmykke de bare vægge i dit køkken, stue eller soveværelse. OPENMIND August væg urtepotte. Væg planteholder, Ferm Living hos LuxoLiving. Et større billede af en mark der hænger på en væg i en sort ramme.


Du laver listen - vi klarer indkøbene. En skøn vægkrukke til små planter som airplants eller sukkulenter. Urtepotten ser skøn ud på væggen , og du kan faktisk også bruge den til opbevaring. Stang til ophæng på væg i sort metal inkl.


Vægstangen kan også anvendes f. Disse kroge kan også bruges til dine hængepotter eller som ophæng til tøjbøjler. Brug dem til anderledes indretning og kreativ anvendelse på din helt egen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg