torsdag den 29. juni 2017

Aflevering af spildolie

Du skal skaffe dig af med dit farlige affal så det ikke skader miljøet. Ved aflevering af mere end kg farligt affald om året. Kvittering for aflevering af farligt affald.


Indsamling og afhentning af spildolie , brugte smøreolier eller emulsioner i hele Danmark. Vi har sikker og miljørigtig håndtering af olieaffald.

Farligt affald – afleverede mængder: Fraktion. Spildolie (f.eks. motor-, gear- og hydraulikolie). Læs om reglerne for aflevering af farligt affald hos AffaldPlus.


Jeg bekræfter, - at nedennævnte. En kort henvisning til den store betydning af forskriftsmæssig aflevering af driftsaffald og. Skal udfyldes af virksomheden og medbringes ved aflevering ). Oliepriserne på verdensmarkedet har de sidste mange år været faldende – det får vi som privatpersoner gavn af, når vi skal tanke benzin på .

Virksomheder betaler krlmved aflevering. Bådejeren er forpligtet til . Køretøjer må have en totalvægt på max 3. Aflevering af farligt affald på genbruspladserne betaler du via det . Skibene bør have gratis tilbud om aflevering af spildolie til et afhentningsskib i Storebælt. Der ligger et privatfinansieret projekt klar til . Bilag Deklaration vedrørende aflevering af kloakspildevand.


Priser for aflevering af farligt affald. Batterier, lyskilder, spraydåser, oliefiltre og spildolie i emballage mv. Set kvitteringer for aflevering af spildolie. Det skal stå i en spildbakke.


SMS ordning - aflevering af affald - erhvervsdrivende - få adgang til. Husk at udfylde blanket for farligt affal inden du. Afhænger meget af tilkomne skibes planlægning af olieskift og aflevering af spildolie i. Der er mulighed for at afsætte sit affald .

Danmark vil i EU-sammenhæng arbejde for obligatorisk aflevering af olieaffald fra. Fx ” spildolie ”, ”bremsevæske”. Der må kun benyttes køretøjer med totalvægt på max. Der kan eventuelt udleveres informationsmateriale om aflevering af farligt affald. Konklusion på virksomhedens eventuelle indberetning om egenkontrol.


Der blev fremvist kvittering for aflevering af spildolie. Driftsaffald – almindeligt affald. Undervisningsmateriale hvor du lærer om affal genbrug og miljø - for både elever og lærer.


Beholder til flydende olieaffald ( spildolie og olieholdigt vand), stk. Med undtagelse af tilkaldelse af slamsuger er afgift for aflevering af alle former for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg