mandag den 26. juni 2017

Kolonihaver til salg i harrestrup

Området omkring Harrestrup Ådal inviterer til mange, både korte og lange, men altid smukke gåture. Haveforeningen Harrestrup er beliggende i Valby. Har I en venteliste, eller skal man bare vente på, at et hus kommer til salg ? Find både kolonihave til salg og kolonihaver til leje. Det store udvalg gør det nemt for dig at finde en fritidsbolig. Få direkte besked når denne bolig kommer til salg igen.


Klik på knappen nedenfor for at . Du kan se tidligere nyheder - her ​Gengivelse af indhold fra denne side skal ske med tydelig kildehenvisning! I anledning af AH Kildegårdens . Eneste undtagelser herfor er vurderinger i . Se lejeboliger - ledige lejligheder og huse. Danmarks store portal for udlejning og salg af fritidshuse og andre . I KAN FÅ FREMVIST JERES HUS HER PÅ HJEMMESIDEN. DK, som betyder, at kolonihave ejerne kan opnå gode rabatter på internet.


Forskellen på en nyttehave og en kolonihave er, at at nyttehaver ligger på kommunens jor mens kolonihaver ligger på stats- eller privatejet jord. Vi sælger vores elskede kolonihavehus pga. Kolonihave til salg nær København. Huset ligger i foreningen OF Harrestrup. Her får i et velindrettet kolonihavehus på mi den velfungerende omegnens fritidshaveforening i naturskønne harrestrup i skovlunde syd.


Af de sidste to møder i arbejdsgruppen d. Arbejdsgruppen: Bo Bramming – Harrestrup Vænge. Skovlunde, Ballerup - Til Salg - Hus - værelses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg