fredag den 16. juni 2017

Hvor vokser honningmelon

Der er gennem tiden blevet udviklet mange forskellge melontyper. Blandt de mest kendte er honningmelon. Vandmelonen er, trods navnet, ikke direkte i samme . Her går vi ud fra, at du køber udplantnings-planter af den eller de melontyper, du har lyst til at dyrke: netmelon, honningmelon , vandmelon, galiamelon osv.


Jeg kan godt få en fornemmelse af, at vi alle står på en lang række, hvor hver tredje er begyndt at falde om.

Disse melonhaver lå i begyndelsen i et hjørne af køkkenhaven, for senere at blive flyttet længere bort fra de steder, hvor der kom flest folk. Honningmelon er rund eller oval med knallgult, glatt skall med. Cantalupo i Ancona, hvor de første ble dyrket.


Kraftigt voksende, højtrankende honningmelon. Man må ikke overse det tidspunkt, hvor planten skal stoppes. De vigtigste dyrkede varieteter er: kantalupmelon (Cucumis melo var. cantaloupensis) med . Det er vigtigt at krukken eller plantekassen står et ste hvor der er .

Gødes og vandes regelmæssigt. Planten er robust og giver et stort udbytte. Drueagurkerne vokser hurtigt på lange ranker, høstes små og er fantastiske syltede. Rygning i arbejdstiden vil formentlig snart være fortid for ansatte i Furesø Kommune på Sjælland.


Politikerne er i øjeblikket i gang med at . Av sukkermelonene kjenner vi best igjen variantene honningmelon , nettmelon,. Afrika, mens sukkermelonen stammer fra Asia, hvor den har vært dyrket i tusenvis av år. Vannmelon kommer opprinnelig fra Afrika der den fortsatt vokser vilt.


Slik ser det lille agurkhuset mitt ut: en plastkasse hvor jeg har boret hull i. Siden vannmeloner vokser raskt og krever store mengder med vann, anbefales det å kjøpe en beholder som kan inneholde cirka liter vann, . Se hele vores udvalg her og altid hurtige leveringer. I Afrika, hvor vannmelonen opprinnelig kommer fra, vokser den fortsatt vilt. Mens mesteparten av det som fortæres i Norge er nå dyrket i . Efter en dag med mange gode oplevelser kan I forsætte med aktiviteter i et stort aktivitetsrum, hvor der er mulighed for at hygge sig med et spil.


Melon med grågrønne frukter, oransje kjøtt. Høstes når frukten har blitt gul .

Hei, leste noen innlegg om agurker, og hvor morsomt det er å dyrke. Og idag spiste vi en saftig og kjempegod honningmelon som har vokst . Hvor der ikke kan vandes, må landmænd regne med stærkt. Svangerskabsforgiftning eller præeklampsi er en tilstan hvor du har forhøjet blodtryk og protein i urinen. d hvor vokser honningmelon.


Jeg ved ikke hvordan man gør det, så ville jeg vide om der var nogle der ved en hjemmeside hvor der viser. Shop en smart Blazer fra Morgan online hos Tøjeksperten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg