fredag den 16. juni 2017

Laser indgraverings maskine

VLS Desktop Serien er ideel, hvis behovet er en maskine der ikke fylder så meget. Kina 3D lasergravering maskine producenter og leverandører. Vi tilbyder også tilpasset 3D lasergravering maskine med god pris. Du er velkommen til at engros.


En laser til gravering arbejder i princippet på samme måde som en laserprinter, den fjerner blot materiale i stedet for at printe. Gennem det unikke værktøjssystem med COlaser og kniv på én maskine er cutterne fra eurolaser meget fleksible ved bearbejdningen i lædervarer. LaserMan tilbyder både YAC . Udnyt laseren plus to mekaniske värktöjer parallel pä én maskine. Du skal ikke købe en pantograf graverings maskine , men en computer.


Kombineret system for gravering af både runde og plane emner. En brugervenlig maskine , til gravering i . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer . GCC har udarbejdet en side med film på deres laser maskiner, som fortæller hvad du kan gøre med. Det er en robust og pålidelig maskine , som er let at bruge. En kompakt med alsidig og robust laser gravéringsmaskine. I et samarbejde med os får du nye muligheder og ny indsigt i at bruge laser , fx i medicobranchen, til mikrobearbejdning og plastsvejsning.


Så er der nogen der kender til et sted hvor sådan en maskine kan købes til. Gravering maskine DECKEL GK (neues Modell). Leder du efter billige 3D-printere online? Indgraverings Gaver - Halskæder med gravering,med navn,.


Redsail Skæreplotter, skilte maskine til lav pris. Single-Line indgraverings fonte. Hjul til afskære maskine Vis detaljer. Maskine til oprivning af overflade, Scarifiers. Metalor benytter den seneste laser indgraverings teknik på hver enkelt barre med deres serienummer og DataMatrix.


Alsidig lasermaskine til gravering, mærkning og . Seks fantastiske indgraverings ideer til dine forlovelses- og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg