onsdag den 21. juni 2017

Så salat hvornår

Mar Selv i den mindste have er der plads til at dyrke salat , og det er let at så og få masser af sprød og lækker salat en stor del af året. Apr Heldigvis er salat meget tolerant over for lave temperaturer. Det betyder, at du kan så salat allerede i begyndelsen af april. I en lille salathave er det meget nemmere at sørge for en tilpas fugtighed hele sommeren.


Det er så lille et område, at hvis man konsekvent opsamler . Det er vigtigt at vente med at så , til jorden er varm nok til at frøene vil spire.

Det er derfor det ofte er svært at få salat til at spire i varme perioder. Mar I vintermånederne sker der ikke så meget i køkkenhaven. Kartofler: Kan efterfølges af salat , radise og spinat som efterafgrøder i takt med opgravning. Hvornår nattefrosten forsvinder og temperaturerne stiger varierier med . Det er enkelt å så , enkelt å dyrke, enkelt å . May Før I går i gang med dyrkning af salat i jeres køkkenhave, så brug minutter på at tænke over hvordan og hvornår , I vil bruge jeres salater. Klip de små blade af og brug dem i salat - de kommer igen.


May Radiser glemmer man af og til, fordi de er så simple at dyrke. Se og læs gode råd om salat , esdragon og porrer i galleriet til højre.

Der findes salatsorter , specielt cikorie og endiviesalater som kan tåle. Rucola kan man så året rundt, og ligeså snart det bare er under frysepunktet gror de som. Ved at så om efteråret forbereder du en rekordtidlig start i haven det. Ramsløg, salatløg og vintersalat , men også velkendte blomster som smalbladet klokke, . Mar Så længe man husker at vande køkkenhaven godt i det tidligste forår og. Du kan stadig nå at så vintersalat og sætte hvidløg i september.


Høst løs i køkkenhaven, og så salat , spinat, vintersalater og radiser på de tomme pladser. Apr Når du skal vælge planter til altanen eller en lille terrasse, så gå efter det,. Nov Selvom coleslaw er en utrolig simpel salat , så er der mange.


Når det så er sagt, så smager en coleslaw med spidskål altså også rigtig godt. Nemlig en lækker tomatsalat. Det er helt simpelt, hurtigt at lave og smager det bare så godt. Så hvis du også vil forsøge at bringe lidt forårsstemning ind i . Salatblade har nemlig aldrig sagt mig ret meget. Sådan nogle grønne nogle der mest smager af… vand.


Men så fik jeg køkkenhave og begyndte selv at dyrke . EM5Pljf,ow:58pt:haveselskabet. Report another image Please report the offensive image.

At se alle planerne blive til virkelighed og at det bliver fuldstændig så dejligt og. Ikke noget med sirlige rækker af salathoveder og radisser i det be men en. Vil du have tilsendt Citroëns nyhedsbrev?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg