mandag den 19. juni 2017

Indspændt glasværn

Detalje: Minimalistisk rammeløst glasværn, der ikke . For indspændt glas som værn anbe- fales udbøjningen til . Glasværn i hærdet lamineret glas. Vi laver på dine ønskede mål. Rækværk i glas til terrasser og altaner.

Top Railing er baseret på rustfrit stål rør i dimensionen 4mm. Vi tilbyder glasgelænder, glasværn , stolpegelænder og vindafskærmning i enkelt og sikkert design til side-. Pilkington Optilam matlamineret glas monteret.


Det kan være, man ønsker et fritstående glasværn , hvor man kun bemærker glasset. Gelænder med rustfri sceptre og glas. Indspændt på en side, oftest i bunden.


Opsadlet trappe med egetræstrin og indspændt glasværn. Hvidmalede runde balustre B.

Klembeslag er et meget velegnet beslag til glasværn. Fordelene ved klembeslag er, at de er nemme at montere, og at glassets . Trappen er udført med indspændt glasværn og glastrin. Tribuneværn på den nye Nadderud arena i Oslo.


Total leverance af inddækninger . Facadebeklædning i Cortenstål. Hovedtrappe med indspændt glasværn. MEDLEMSNYHED - Nye rulletrapper samt glasværn skal implementeres i forbindelse me at Magasin bliver en del af Friis Shoppingcenter. Værn udføres som indspændt hærdet og lamineret glas monteret i . Så fik vi lavet et indspændt glasværn til en kvartsvingstrappe med egetræstrin.


Brøndum Stål leverer stålværn, glasværn og rækværker. Både PVB og EVA-folier er ”slappe ”, og værn med PVB eller EVA kan synke sammen og endda falde ud af deres . Inden for aluminium kan vi tilbyde en lang række værnløsninger lige fra indspændt glasværn i bundprofil til mere traditionelt udseende værn. Både på den interne trappe og den store durchsigten midt i gennem hele bygningen omsluttes af indspændt glasværn afsluttet med lakeret håndliste i træsort . Når man skal lave et glasværn er det meget vigtigt, at man følger reglerne på området. Vi henviser derfor til Glasindustriens vejledning for valg og anvendelse af .

Altanerne virker lette i deres arkitektoniske udtryk med hvide rammer og indspændt glasværn , samtidig er de delvist indeliggende, hvilket tilgodeser både. Med glas som glasværn er det muligt at lave elegante og tidløse løsninger med høj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg