mandag den 9. juli 2018

Hønsemøg som gødning

I det gamle halm er der en del hønsemøg , og jeg vil gerne anvende det i køkkenhaven. Desuden er det de færreste planter, som tåler frisk gødning. Jeg har set følgende opskrift, er der nogen som har erfaring med brugen af dette.


Kompostering af hønsemøg – tid? Det vigtigste indhold i gødning til havens planter er kvælstof (nitrogen)og her ligger hønsemøg helt i . Hvad er jeres erfaring med hønsemøg til gødning.

Har hørt at det er godt at opløse det i vand og så vande urtehaven med det. VIDEO: Frugttræer og bærbuske har brug for gødning som alle andre planter. Ud over det kvælstofholdige hønsemøg får buskene også et drys kompost. Affaldsprodukter som hønsemøg og æggeskaller kan hobe sig op hos ægproducenter, der samtidig skal betale dyrt for at slippe af med det. Her får du tips til, hvordan du bruger husdyrgødning, kompost og fabriksfremstillet organisk gødning i haven.


Jeg har fået tilbudt noget hønsemøj som gødning til min have, det er. Du får ikke bedre havegødning end hønsemøg - også til jordbær. Herefter tilføresen lille smule hønsemøg , brændenældevand eller gødning , og lagene vandes og presses godt sammen, eventuelt ved at .

HAVEFOLKET laver bæredygtig gødning. Se her hvordan, og læs mere om det på havefolket. ISABELLAS guider dig til det rette valg af gødning til haven. Fælles for de organiske gødningsformer (undtagen hønsemøg ) er, at de afgiver næringsstofferne . Det handler ikke om gødning , det handler om at alle mirkroorganismerne skal have ma.


Ikke nødvendigvis for at man skal spise hønsene eller deres kyllinger, men for at få æg og den meget værdifulde gødning. Har muligvis adgang til hønsemøg , men det skal vel fortyndes? Hønsemøg er rig på kvælstof og fosfat,. Ja fordi hønsemøg fungerer GLIMRENDE som gødning.


At bruge aske som gødning er som at drysse med salt. Det bruger man kun, hvis der. Jeg plejer at bruge hønsemøg i pilleform, der kan købes i byggemarkeder.


Næste ufravigelige krav til kåldyrkere er masser, virkeligt masser af gødning. Opbevar hønsemøg i en lukket beholder, indtil det kultiveres ned som gødning i haven eller blandes i komposten. Foder bør opbevares i lukket beholder og . Læs hvorfor og hvordan du skal bruge gødning til køkkenhaven. Gødningen må anvendes til økologisk jordbrug, og indeholder alle de .

Gratis Gødning er en hjemmeside, hvor man kan få gratis organisk hestegødning ved at finde et nærtliggende hestehol som man besøger efter aftale. Det er målet for et projekt hos en ægproducent, der netop har . Hvis du gerne vil have en overdådighed af farverige blomster og en rekordhøst af hjemmedyrkede grøntsager fra din have, kommer du ikke uden om gødning. Hej Jeg vil gerne lave min egen flydende gødning til driv huset, af NPK gødning , jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg