onsdag den 25. juli 2018

Ben til sofa

Frisk din sofa , lænestol eller chaiselong op med nye ben. Det er en god og hurtig måde at give dit møbel et helt nyt look. Bentype A 17cm, træben, Valnød natur, stk. JYSK har et stort udvalg af ben og meder til din seng.


Scandinavia er gennemtænkt design fra ide til produktion og lever til fulde op til filosofien.

Vi glæder os til at byde på kaffe, når du besøger os i butikken. Ben, Sofakompagniet, Løse ben i farven “røget eg” (17cm) fra Sofakompagniet. Sælges da jeg købte nogle højere ben til min sofa.


Tilbehør til sofa , træ, Bolia, Sofaben fra Bolia fra serien Scandinavia. Herunder finder du de ben , som vi anbefaler til sofaer. De har en lang gevindtap og er kraftigere end møbelbenene. Køb nye sofaben til din sofa fra Trademax.


Sæt et personligt præg på din sofa – udskift sofaens ben og skab et nyt udtryk i stuen.

Vi tilbyder et stort sortiment af . Vi udvælger vores råvarer med omhu, og kun det bedste finder vej til vores møbler. Ligeså har vi altid et stort fokus på, at vores råvarer er produceret med fokus . Praktiske klodser, som kan bruges til at øge højden på f. Disse forhøjerklodser passer til smalle ben på f. Løfter stol, sofa eller seng, så det bliver lettere at rejse- eller sætte sig. Hertil skal du tilkøbe stoffarve, knapper og nye sofa - ben til en samlet værdi af cirka 3kroner. Se, hvordan du forvandler Karlstad-sofaen ved . Inspired Living Room Audrey Crisp.


Riviera Light Grey stof, ben i krom og sæde i polyetherskum. På lager - klar til afsendelse. Her finder du sofa med elevations sæder til nakke ryg og ben , med læder eller micro fiber betræk til eller personer Køb den her.


Her er sofaer til enhver smag og pengepung, og altid med prisgaranti. This wide range of high quality wooden furniture legs, sofa legs, chair legs, bed legs and bun feet are ideal for interior designers, furniture manufacturers, . Med et flot betræk, smukke nye ben og en masse puder kan en helt enkel boksmadras forvandles til stuens hyggeplads. Stort utvalg sengeben i metall og tre,bøyler til seng, madrassunderlag,.

Her ser du en moderne sofa i petrol farvet stof med egetræ ben. Denne retro New York sofa vi. Produktegenskaper : Eikeben til Jensen senger. Monteres for hån uten verktøy.


Jensen standard ben Kantet Konet Whitewash Beis cm . Den blev leveret med stålben, men jeg vil allerhelst have nogle træben til den. Vi har lige købt ny sofa i Ilva. Vi spurgte i Ilva, og de kunne ikke . Den avlaster nakken, ryggen og hodet på en fantastisk måte og gjør det ekstra bekvemt . Velg mellom myke eller faste puter.


Leveres med ramme, ben i heltre eik eller i sort stål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg