tirsdag den 10. juli 2018

Italienske likører

Der findes mange typer af likør. Saronno er kommune i Varese-provinsen i Lombardiet, nordvest for Milano. Likør af Chokolade Gianduja. Stort udvalg af både billige og kvilitets likører.


Med Prismatch og hurtig Dag-til-dag levering. Leder du efter en spændende likør ?

Se det store udvalg af likører fra hele verden OG til gode priser her på shoppen! Spritz Italiensk Aperitif-20. Marsala, der let kan konkurrere med de bedste havne. Marsala er opdelt i kategorier tørre, halvtørre og . Limoncello er den søde likør , som ofte drikkes i den italienske sommervarme.


Nogle likører anvendes som en avec til kaffen, mens andre indgår i drinks og cocktails. Ligesom Vedrennes øvrige likører , er er Creme de Chataigne oplagt i en lang række cocktails, men kan også bruges som topping til tiramisu eller andre . Campari er en italiensk bitter, også kaldet Campari Bitter i Italien, som .

Den italienske likør har været fremstillet efter en hemmelig opskrift i over 1år. Den klassiske italienske likør. Strega, Liquore Strega, italiensk likør ( alkohol ), der har sin karakteristiske smag fra ca. REGRET Langhe Nebbiolo DOC Monchiero Carbone.


Selv en god Cognac eller Armagnac kan finde værdige modstandere i de gode Italienske Grappaer. Vi har valgt at tage de absolut bedste grappaer fra nogle. Oude Genever, en fransk cognac og en spansk angostura, før man lagde roret om og sniffede sig frem til italienske likører som Marachino og Cer- tosa. Amaretto, Limoncello og Sambuca). Fantastisk velsmagende likør der kan bruges i drinks eller on the rocks.


Navnet AMARETTO er en diminutiv af det italienske amaro som betydet bitter. I mange af de italienske brø kager og desserter bliver der tilsat en speciel sød rød likør som hedder alchermes. Smagen er ret gennemtrængende og lidt for . Efter italiensk mad skal der serveres italiensk dessert. Hos Skjold Burne finder du et stort udvalg af likør fra hele verden. En go traditionel italiensk likør og en multi-prisvinder.


Silvio Carta laver fascinerende gin og likører på den italienske ø Sardinien. Silvio startede oprindelig med at lave hvidvin på Vernaccia-druen i begyndelsen af . Italiensk hasselnødlikør på , der udover vilde hasselnødder også inderholder bær og blomster.

En dejlig likør , der er perfekt i kaffen eller over isen. Advocaat Hollandsk cremet likør lavet på alkohol, æggeblomme, sukker og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg