fredag den 20. juli 2018

Festivalstol

Køb FESTIVALSTOL MED KOPHOLDERE online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i camping møbler og camping hos Harald Nyborg. Så skal du da have denne festivalstol ! Festivalstolen har et stel af stål og sæde af sort polyester.


Den klassiske festivalstol der kan foldes sammen med en snuptag og tages med i den medfølgende pose med bærestrop. Et sikkert hit på sommerens festivaler, .

Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Vi har testet et stor udvalg af festivalstole, fordi der kan være utrolig stor forskel på en festivalstol. Både i forhold til kvalitet og pris campingstol. Sammenlign priser og læs anmeldelser af festival stol Camping. Klik her og find den bedste pris nu!


Let at folde sammen og tage over skulderen i den medfølgende bærepose med bærestrop. Leder du efter en billig festival stol ? Så køb her, vi har altid en super skarp online pris og dag til dag levering - E-mærket dansk webshop.

Egenskaber: Komfortabel camping stol Med kopholder Foldbar til nem opbevaring Bæretaske medfølger Tekniske detaljer: Størrelse: 54x54x90cm Maks. Køb Ranger festivalstol med kopholder på føtex. Det hænger sammen og fungerer ikke uden hinanden! Køb dine festival stole her og være toptunet til din kommende koncert!


Vær den første til at bedømme dette produkt. Det er vigtigt at sidde ordentligt når du er på festival eller andre steder hvor det kan være rart at have en foldbar stol med. En ægte festivalstol til de mindste.


Beregn fragten for denne vare. RANGER FESTIVAL STOL MED KOPHOLDER. Sommertid betyder festival… og det betyder fest, farver og god musik med vennerne . Køb ranger luxus - festivalstol - sort fra Ranger. Lækker festivalstol med en uovertruffen komfort (sammenlignet med at sidde på jorden).


Bliv klar til sommerens festivaller med denne festivalstol , udført i aluminium og kraftig polyester, med smart kopholder. Den er perfekt til at sidde i . Sammenklappelig Kvalitetsstol til Camping eller festival Til børn Pakkes let sammen og transporteres i den medfølgende taske. Til velfortjente hvil på aktive. En billig festivalstol med kopholdere er blandt det vigtigste festivaludstyr du bare skal medmindre til festivalen - størstedelen af festivalen foregår i campen, .

Den foldbare festivalstol fra Synlii er intet mindre end en genial gimmick! Tag stolen med til festival, på stranden, i skoven – ja, alle tænkelige steder. En praktisk sammenklappelig stol. Let at medbringe og god så at sidde i, at men næsten ikke har lyst til at rejse sig igen.


Lys grå, mørk blå og petrol. Stolen er fremstillet i mahogni eller lærk,. Stoffet er i 1 polyester og bena i eik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg