onsdag den 11. juli 2018

Billig udskiftning af ipad glas

Har du iPad med knust glas ? Ser din iPad ud som vist på billedet er det kun dit glas der er smadret. Så længe du stadig kan se at LCD skærmen ikke har . Hos WeCoverYou kan du få skiftet din skærm, batteri eller andet på din iPad til DKs. Vi kan desuden tilbyde reparation af alt fra knust glas , sløve knapper, døde . Hos iExpert yder vi billig iPad reparation samt års garanti på de udskiftede dele.

Find priser og mere info her! Pad skærm og glas reparation. RepFone udfører iPad reparationer i vores værksteder i hele landet. Udskiftning af ødelagt glas på sort iPad hvor LCD skærmen stadig virker.


Vi skifter hurtigt og billigt din skærm, batteri mv. Denne videoguide vil hjælpe dig med at. Få repareret din iPad på under timer og til markedets bedste pris.


Vi er billige hos Fastfix, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Køb billig iPad glas skærm for gør-det-selv udskiftning.

Gratis levering og Prisgaranti. Skærm udskiftning , Ring for pris. Vi bruger altså ikke billige kopier af komponenter til din iPad Air hvis du sender den til . Vi foretager også iPad reparation, reparation af tablets, computere, Samsung produkter, Nokia produkter samt Huawei, . Det kan skyldes, at der er behov for udskiftning af harddisk, det er tid til installation eller opdatering af.


Hos Telerepair er vi eksperter i iPad reparationer! Reparation, Standar iRepGO! Vi klarer de fleste reparationer på.


Vi kan hjælpe med alt, lige fra udskiftning af skærm, udskiftning af batteri,. Priser for reparation af skærm, udskiftning af batteri, reparationer, der ikke er dækket af garantien, og Express Replacement Service for iPad. Hos iRepair kan vores uddannede teknikere udskifte skærmen på din iPad Air skærm samme dag eller indenfor 24.


Original glas og touch modul til iPad Air. Pad - Uanset set model, type og alder. Glas udskiftning (OEM), 3-timer, 5kr. LCD udskiftning , 3-timer. Du kan enten indlevere din iPad Mini til reparation . Som kom forbi TechAmmo i Aalborg og få din iPad Air repareret i dag.


Hos Bramming Electronic der har vi et stort udvalg af kvalitets reservedele til iPad 2. Hurtig og professionel service.

Vi har alle slags reservedele til reparation af iPad f. PanzerGlas i forbindelse med udskiftning af skærm kun kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg