mandag den 30. juli 2018

Hvor gammel kan en rotte blive

Nu har jeg altså hørt en masse snak om hvor gamle rotter kan blive. Nogle siger 1-år andre påstår helt op til år. Hvor gamle kan en ørkenrotte egentlig blive.


Yngel: På blot år kan et rottepar (brun rotter ) og deres yngel blive til hele 2. Lurer på hvor gamle de eldste rottene i Norge blir. Mener jeg har lest en artikkel om det men kan ikke finne den.

Jeg har hørt om en enkelt rotte i vist nok holland der blev år. Rotter er meget intelligente og kan få meget tid til at gå med forskelligt. Første skuffe vil den indrette som en rede, hvor den også gemmer mad.


Hannen bør ved første parring mindst være måneder gammel , helst mere end måneder. Vægten kan dog variere meget, og den største vildt indfangne brune rotte , man har. Musene lægger deres ekskrementer overalt, hvor de færdes, mens rotterne. Så et rottepar kan i praksis blive til 8på et år. Derfor vil en bestan som ikke udryddes helt, hurtigt nå sin oprindelige størrelse igen.


Sørg for at buret står i et rum, hvor der ikke bliver røget.

Og vidste du, at en voksen rotte kan sno sig igennem et hul på to centimeter. Der er også tilfælde, hvor rotter har hoppet fra et træ over i tagrenden på et hus. Der må heller ikke være koldt, træk eller tobaksrøg, hvor det skal stå. Her kan du finder mere information om Brun Rotte. Hvis vinteren er mil eller rotten kan flytte . Find ud af, om det er mus, rotter eller husmår, der pusler på loftet, inden du finder fælde eller gift frem.


For hvor halsbåndsmusen er gyldenbrun på ryggen, er rotten mørkebrun eller gråbrun . Hvor der er gode levevilkår findes den brune rotte i kolonier. Hvis fødeemnet påvirker rotten negativt, f. Den kan få unger hele året, og det er ikke ualmindeligt, at en rotte kan få fem-syv kuld unger årligt. Derfor bør du vælge Anticimex til at bekæmpe dine rotter. Vælg Anticimex til at stå for din rottebekæmpelse Du bliver serviceret af en erfaren, lokal tekniker.


Du kan samle al din skadedyrsbekæmpelse og fødevaresikkerhed hos Anticimex. Den brune rotte (Rattus norvegicus), som i sin tamme form kaldes tamrotte, er nok ét af de mest succesrige. Under gunstige forhold kan en enkelt rotte blive til ca.


Rotter kan gjøre stor materiell skade, og har potensial til å spre sykdom. Bygninger hvor det har vært eller er gnagere bør rengjøres, og da bør det anvendes . Tamrotter bliver også holdt som kæledyr.

Den lever alt men hovedsageligt i kloakrør, huse og lossepladser hvor der er rigeligt. Rotten kan blive omkring 2-år gammel. Indendørs kan rotter gnave sig igennem træpaneler, vægge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg