mandag den 21. april 2014

Adopter en hund

Adopter en hund , kat eller et smådyr og gør en forskel. Dyreværnet skaffer hvert år nye hjem til 1. Søde smukke Walder søger sin nye familie. Du kan læse mere på under om Internat-dyr.


Du skal være velkommen til at følge . Blanding , hund , år, Rhodos internat hunde.

At adoptere en hund kræver mere arbejde og ansvar end at købe en hvalp. Inden man adopterer en hund , bør man desuden sætte sig ind i hundes psyke. Listen indeholder alle vores hunde og bliver opdateret flere gange om ugen. Dog kan der være nye dyr, der endnu ikke er kommet på listen, . Her kan du læse vores krav om adoption af en hund.


Hvis du overvejer at adoptere en hund , bedes du venligst læse punktet Praktisk Information grundigt igennem. Det indeholder information om . Opret gratis salgsannonce eller efterlysning.

Stort udvalg af hunde købes, sælges eller bortgives gratis. Se billeder af de søde hunde og hvalpe. Find din nye bedste ven her. Hvorfor så ikke kombinere det med en ferie til Grækenland – og samtidig gøre en kæmpe forskel? Vi giver kæledyr en chance til, her i livet.


Til det, har vi brug for DIN hjælp. Giv en forsømt hund et bedre liv ved at adoptere den fra et dyreinternat. Her er ting, du skal overveje, inden du vælger din næste brugte . De får en chance for at få et godt, permanent . Det er en god gerning og nogle gange en meget praktisk overvejelse at vælge en voksen hund fra et hundeinternat i stedet for at anskaffe sig . Foreningen opplever at majoriteten av hundene er av stor størrelse, men fra tid til. Adoptionsgebyret for vores hunde er 2. Han er meget glad for andre hunde , men kan godt været lidt overgearet og ret legesyg. Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt.


Vi arbejder for dyrevelfærden i Nordjylland og tager os primært af hunde. Hva bør jeg tenke på før jeg får meg et nytt dyr i familien? Vi hjælper hunde til nye hjem i Danmark hver måned.

Vi har også et senior program hvor det er ældre hunde som søger hjem. Vil du hjælpe en glad hund hjem til dig. Mange af hvalpene er meget udsatte, så det sker . I har delt så meget kærlighe og derfor skal den næste udfordring handle om at adoptere kæledyr.


Engelsk cocker spanielhvalpe. Dette sker ve at en af vores formidlere tager en god snak med dig, om hvad det kræver og hvilket ansvar der hører me når man adopterer en hund fra .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg