onsdag den 9. april 2014

Muldvarpe patroner

Muldvarpistol, Muldvarpe -killer. Pistol til boltpistolpatron. Der er fangstgaranti og super effektivt. Pris incl patroner , forsendelse og instruktion. Trykbølgen dræber muldvarpen øjeblikkelig Incl æske patroner (styk) og .

Køb muldvarpefælder til bekæmpelse af muldvarpe. Se stort udvalg af muldvarpefælder bl. Gør ligesom mig, noget meget utradionelt- køb jord uden muldvarpe ren win-win. Landlyst skrev: En muldvarp og en mosegris (vandrotte).


Hvis du køber så nøjes med fælde, patroner kan købes ved en maskinhandler. Har tidligere selv forvekslet en muldvarpe med en mosegris. Vi har nogle yderst aktive muldvarpe , men problemet er, at der er en nedenunder vores nyanlagte teresse. Det har allerede været lagt om to .

Slut med muldvarpeskud i hele haven. EKSTREMT GIFTIGT, Forhandles kun ved forevisning af . Karbid er alletiders middel mod muldvarpe og mosegrise. Videon viser hvordan det benyttes. Se her, hvordan du bekæmpet . Det tilrådes derfor, at man stiller de enkelte patroner med en indbyrdes afstand på minimum . Her er en lille guide til brugen af min muldvarpe (og mosegrise) PISTOL, som er blevet rost til skyerne.


Efter denne video er optaget, er. Han fandt også nogle gamle patroner frem. Læs brugsanvisningen på boltpistolen her. Produktforsyning med engelsk label instruktioner og rådgiver muldvarp røg til.


Antallet af patroner af pakken er normalt tilstrækkelig til at behandle et areal på . Patroner til mulvarpepistol stk. Vildt, der er omfattet af bekendtgørelse om vildtskader, bortset fra muldvarpe , studsmus og . Kraftig boltpistol, der skyder med de kraftigste patroner. Der var endnu nogle få patroner tilbage i skuffen.

Jeg gravede som en muldvarp , indtil jeg . Find de bedste hp farve patroner priser et samlet sted. Måske Danmarks BEDSTE tilbud HER. Her findes fælder til de fleste skadedyr.


Vildtfælder til husmår,mink,skade,krage, råge,ræve,mosegrise, muldvarpe og rotter. Fælderne er alle lavet i høj kvalitet . Jagt er en populær hobby der tiltrækker mange.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg