onsdag den 16. april 2014

Kamilleblomst plante

Kamille bliver mest brugt i te. Som lægeplante har kamilleblomst mange egenskaber, den kan bruges udvortes som øjebadevan . Lugtløs kamille er en én- eller toårig plante med opret vækst og en forgrenet stængel. Bladene sidder spredt, og de er 3-dobbelt fjersnitdelte med trådformede. Hvis du kigger nærmere på en kamilleblomst , kan du se, at den faktisk består af en masse bittesmå gule blomster, der er samlet på en hvælving i midten - og så .

Blomstring fra juni til september. Frøene spirer godt på overflaten og på små dyp mindre enn cm. Hestemynte er også en meget flot og pyntelig plante i bedet. Den røde hestemynte passer til et bed med pangfarver, men hestemynte findes . Vanlig kamilleblomst er hul inni knappen når du deler den i to.


For å få gode planter bør du plante på lyse og solrike steder, da bevares de . Deler du en kamilleblomst i to vil det komme fram et hulrom som kan minne om formen på en.

En lavtvoksende, næsten krybende, stedsegrøn plante med æbleduftende blade. I juni-september udvikler planten hvide blomster med gul midte. Hver plante danner rigtig mange frugter. KOLOGISK - Tørret kamilleblomst er en gammel medicinsk plante , der var kendt helt tilbage i det gamle Egypten, Grækenland og Rom. Er der nogen der ved om denne plante er ok for hestene eller om den.


Høj plante med smukke blomster anvendes bl. Det kræver oftest længerevarende kontakt med en plante at blive allergisk over for den. Derfor er gartnere og blomsterbindere særligt udsatte. En Daisy lignende plante med hvide kronblade og gul midte.


Den blomstrer i juni og juli. Duften er sø frugt og urteagtig. Den specielle plante kan vokse på klipper, blot der er den mindste sprække, og den tåler fint at blive overdænget af bølgernes brus i stormvejr.


Bladene fra denne lille plante giver en fin, velsmagende urte-te. Navnet korsknap kommer af de gule støvknappers korsformede placering i den blå blomst. HVA: Baldrian (Valeriana) er en flerårig plante – eller staude – hvis rot (Valeriana officinalis) har vært benyttet som naturmedisin siden . Det er sjældent, at en plante kun indeholder ét alkaloi i de fleste tilfælde.

Det var en plante deraltid forstærkedekærlige følelser. Thea åbnedeen dåse og lodforsigtigt sine. Når du skærer en kamilleblomst over, har den et hulrum i midten.


Prøv vores lækre og super sunde kamilleblomst. Matricaria recutita plante av slekten balderbrå i kurvplantefamilien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg