tirsdag den 22. april 2014

Plastspand til fødevarer

Materiale: Polypropylene (PP). Find plastspande til fødevarer , kosmetik, mv. Opnå optimale forhold under opbevaring og transport med plastspande fra Dansk Transportemballage! Låget til plastspanden er et klik-låg, som efter påsætning . Velegnet til opbevaring af levnedsmidler.


Hvid spand til fødevarer Har du brug for en plastspand som er egnet til fødevarer og hvor farven har en betydning?

Hvid til et formål og en mørk farve til et andet . Et bredt sortiment af plastspande , baljer og plastbeholdere i alle størrelser - både til. LDPE plast, der er godkendt for direkte kontakt med fødevarer. Visse typer fødevarer opbevares og flyttes bedst i spande med tætsluttende låg. Sådan nogle har vi i IP-Group.


Vi tilbyder runde spande, som er fremstillet i plast. Spandene er slidstærke og godkendt til fødevarer. De plastkurve og plastspande jeg sælger, er fremstillet af PE (Polyethylen), som bruges til .

Fødevaregodkendt plastspand til gæring eller opbevaring af fødevarer. Vi leverer alle former for spande og plastspande. Hurtig og præcis leverance af plastspande , og har vi ikke den span du søger, specialfremstiller vi den.


Fødevarer godkendt spand er velegnet til opbevaring af frugt, grøntsager og andre fødevarer. Sammenlign priser og læs anmeldelser af plast spand Rengøringsartikler. Klik her og find den bedste pris nu!


Perma plastspandene har været brugt i mere end år i industrien på grund af deres holdbarhed og styrke. Spande fås også i oval og rektangulær model o. Plast spande med tætsluttende låg til diverse opbevaring. Vores plastspande fås fra liter til liter, er i øvrigt vandtætte og egnede til kontakt med fødevarer. Styrelsen vil også se nærmere på, om de bægre, bøtter og plastspande , som bliver brugt i fødevarebranchen, er egnede til fødevarer og er . Egnet til direkte kontakt med fødevarer.


Mulighed for traller til beholdere. De gamle plastspande er erstattet af nye murerspande. Premium serien inkluderer mange forskellige typer af plastspande , herunder varianter der er specielt velegnet til hot-filling, fødevarer med højt fedtindhold og.


Kan bruges som murerspande eller til fødevarer , da de er godkendt til fødevarebrug. Plastikspand med låg 1L Kan rumme kilo honning. Plastspand med låg og plasthank, velegnet til fødevarer.

Fremstillet af fødevare godkendt plastisk i høj kvalitet. Mange biavlere bruger de store beholdere som . Kokosolien bliver fast i kølige temperaturer og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg