mandag den 28. april 2014

Leje af stillads priser

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Affaldsskaktrør meter, pr. Arbejdes højde meter Og det er ikke til salg men Udlejning af stillads , Der skal betales leje og et Depositum på 500kr den dag du afhenter stilladset.


Det er ikke dyrt at leje et stillads. Har du en gør-det-selv opgave i hjemmet, leverer vi gratis og stiller stilladset op for dig. Leje af stillads Hos Nordjysk Lift tilbyder vi et stort udvalg af forskellige typer.

Hos Fritsch industristilladser i Århus finder du billige stilladser uden at det går ud over kvaliteten. Vi udlejer forskellige stilladser. Altid høj kvalitet til skarpe priser.


Hej Alle, Hvad er en normal pris for stillads til et 1½ plan hus hvor der skal skiftes tag? Grundplan = 1kvm - tag = 1kvm. Vi tilbyder opsætning samt nedtagning af alle typer for stilladser. Stilladsudlejning og opsætning ved leje af stillads. Ved større facader, ring ang.


Du kan også leje stilladsdele.

Når du lejer et stillads , så leveres det med tilbehør, så de lever op til arbejdstilsynets krav. Pris eksklusive moms: Leje pr. Kontakt os for pris Spørg på leje. Vores priser for stilladsudlejning i København og på Sjællan . Priser på leje af rullestillads.


Minimumsleje for rullestillads er dage. Har du brug for mere information, priser eller andet, så tøv ikke med at . Leje og depositum betales inden afhentning af stillads og trailer. Vi kan derfor tilbyde dig lave priser på de leje af de bedste stilladser. Mange års erfaring med salg og viden om udlejning af stilladser omsættes hver dag i kreativitet og optimale løsninger til gavn for vores kunder.


Beskrivelse, Kommentar, Arbejdshøjde meter, Længde cm. Vi beskæftiger os med stilladsudlejning mm. FÅ UDREGNET PRIS PÅ STILLADSUDLEJNING. Rullestillads - minimums leje dage.


Vi har mere end års erfaring. Med vores store erfaring med stilladser , er du .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg