torsdag den 17. april 2014

Hvorfor bliver man solbrændt

Men selvom vi kalder det sådan, kommer farven ikke fra solen, men. Bliver huden allerede rø mens man soler, skal man søge skygge med det samme: Så er huden nemlig allerede solbrændt. De yderste lag af hornceller bliver nemlig hele tiden skiftet ud med nye . De fleste ved godt hvad det vil sige at være solskoldet, men hvad er det egentlig der sker med huden, og hvorfor bliver man solskoldet?


Hvis huden eksponeres for meget for sollys, risikerer man at udvikle hud- eller modermærkekræft. Læs vores råd til hvordan du kan blive solbrændt - uden at.

Når solen bager, bliver hele kroppen varmere. Hvis den ikke kan skille sig af med overskudsvarmen, kan du få hedeslag. Selvom vinduesglas og bilruder kan virke som et solfilter, udelukker det ikke al ultraviolet stråling . De næste dages vejr med op til graders varme indbyder nærmest til at smide tøjet og suge solskinnet til sig. Hvorfor bliver du solbrændt gennem glas?


Men dit vinterblege korpus er . Og nu ved vi hvorfor , du bedst kan lide lugten af dine egne. Du kender de fem af dem, men faktisk har du op mod sanser – bl.

Solskoldning bliver klassificeret som en førstegradsforbrænding. Det er ferieti og startskuddet til kampen om den bruneste kulør har lydt. Men hvordan opnår man så den bruneste kulør på sikker vis? UV-indekset er lige nu højere end normalt, men danskerne er alt for dårlige til at beskytte sig mod solen. Det skal være rødt, før det bliver brunt . Guide: Sådan bliver du både sund og solbrændt.


Men hvad er egentlig rigtig og forkert, når det kommer til solcreme? Det er bedst at bruge vandfast solcreme, fordi den bliver på kroppen, selv om man sveder? Det kommer helt an på, hvorfor du ikke kan tåle din solcreme.


Få råd og vejledning til at pleje din hud ved solbadning, så du bliver hurtigere brun. Alle hudtyper bliver påvirket af solens stråler, men det er forskelligt, hvordan. En rø solbrændt hud er ikke et sundhedstegn, det er et tegn på en hudskade. Men Solen kan både være skøn og skadelig.


Selvom du på en varm sommerdag opholder dig i skyggen eller under en parasol , kan du sagtens blive solskoldet. Bliver man brun, selvom man bruger en høj solfaktor? Og beskytter tøj mod solen ? Solen stråler er varme og livgivende, men vi ved . Mørk hud kan tåle mere sol, men hvorfor ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg