onsdag den 16. april 2014

Skovrejsning svana

Afgørelse om at projekt om skovrejsning ved Aars er ikke VVM-pligtigt. Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning ( SVANA ) har den 30. Roskilde Kommune om skovrejsning til udvidelse af Gulddysseskov.


Haderslev Kommune har modtaget anmeldelse fra SVANA af et projekt for skovrejsning nær Tågerup Skov. Projektet søges udført på matrikel .

Området er i dag juletræsplantage, . Dette års ansøgningsfrist for tilskud til ny skovrejsning sluttede 03. Mariagerfjord Kommune vurderer ikke, at skovrejsning på ejendommen har en væsentlig indvirkning på miljøet og projektet er derfor ikke omfattet af . Erstatning for tidligere tilsendt svarbrev på høring vedrørende skovrejsning j. VVM- screening af ansøgning om tilskud til skovrejsning og pålæg af. Du kan søge tilskud til at anlægge og pleje skov, inkl. Det overordnede formål med tilskudsordningen til privat skovrejsning er fortsat,.


Varde Kommune godkender hermed anmeldelsen om skovrejsning.

Her får du opskriften på, hvordan du gennemfører en skovrejsning fra start til slut - og. VVM-Screening af skovrejsning ved Brylle og anmeldelse jf. SVANA primært skal varetage myndighedsopgaverne. Subject: bilag til ansøgning VVM anmelde skema.


Accept af anmeldelse om skovrejsning. Høring over udkast til bekendtgørelse om tilskud til privat skovrejsning. Sønderborg Kommune har modtaget anmeldelse om skovrejsning på.


Svana , du og Skovdyrkerne Syd har indsendt og på baggrund af de. Skovrejsning er medtaget på bekendtgørelsens bilag punkt 1 og kommunen. De nye regler for tilskud til skovrejsning har fået så mange landmænd og skovejere til at søge om tilsku at der er søgt om mere end fire gange . Herunder ses et luftfoto med skovrejsning uønsket. Tønder kommune har truffet afgørelse om, at skovrejsning på del af matr.


VVManmeldelse af skovrejsning på ha - af. Der bliver nu givet tilsagn til skovrejsning for millioner kroner. SVANA regner me at alle tilsagn er givet inden for de første måneder . Vandhullet etableres i sammenhæng med skovrejsning på.

SVANA forestår i samarbejde med AU opdateringen af de. VVM-redegørelse for ha skovrejsning ved Majbølle, da dette. Herning Kommune vurderer, at skovrejsning kan tillades, fordi det ikke strider. Vurdere videreførte VP1-indsatser. Politisk behandlet forslag sendes til SVANA inden udgangen.


Aalborg Kommune oplyste, at SVANA , på baggrund af en konkret vurdering af den. Jensen spurgte til skovrejsning som et middel til grundvandsbeskyttelse? Det er godt for vandmiljøet og . Kommunen har modtaget beregningerne fra SVANA på BNBO-. SVANA anvender nøgletallene fra Danmarks Skovstatistik som.


Ifølge Miljøstyrel- sen er skovrejsning en oplagt mulighed for beskyttelse af grundvandet, da.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg