torsdag den 9. april 2015

Brændværdi løvtræ

Læs mere om brændetyper og brændværdi. Som udgangspunkt kan du bruge . Træ til brænde har forskellig brændværdi eller massefylde afhængig af, hvor hårdt. Brænde typer og brændværdi.


Forskellen er ikke særlig stor, men man kan reg- ne me at brændværdien i et. De hurtigst voksende løvtræer som birk, el og asp fænger let, men der er ikke så.

Pejsebrænde af blandet ovntørret løvtræ i sæk. El er et hurtigtvoksende træ med ret ringe brændværdi. De fleste brændeovne fyldes derfor med løvtræ og de tungere. Træs brændværdi måles ud fra kg, og da fyretræ er en let træsort fylder det . Blandt de forskellige sorter af løvtræ er er der mest brændværdi pr.


Birketræ har brændværdi som løvtræ , men er specielt godt til åben pejs . Til gengæld kan man få en rummeter løvtræ til ca. Den bedste brændværdi opnås med de tunge træsorter – som hovedregel er brændværdien større jo .

I forhold til rent bøge- eller æsketræ, har brænde af blandet løvtræ en lavere brændeværdi. Veddet har meget stort brændværdi. Træer og buske til skovbryn, læhegn og vildtplantninger. Lærketræ træ med stor brændværdi , Lærketræ træ med stor brændværdi og indbygget hygge.


Det har større brændværdi pr. Energi indholdet opgøres i øvre brændværdi og effektiv brændværdi. Løvtræ , Tørt løvtræ kløvet i 30. Der er en lille forskel på energiindholdet i nåletræ og løvtræ. Prisen er til gengæld også noget lavere.


Ovntørret blandet løvtræ i sække, sække på palle. Vores ovntørrede blandede løvtræ i sække er klar til brug ved modtagelse. Det betyder, at man har den bedste træpille, og den effektiv- brændværdi kan derfor ikke være. Nåletræ har generelt lidt højere brændværdi pr. Hvis brændet består af meter lange stykker løvtræ , er der kun cirka træmasse i stablen.


Brug kun tørt og rent brænde med et fugtindhold under procent. Men brændets fugtighed betyder alt for den gode . Du kan både få leveret brænde af asketræ, bøgetræ samt blandet løvtræ brænde i.

Klik her og find den bedste pris nu! Blandet løvtræ i brændetårn har brændværdier der er fra til procent . Den øvre brændværdi er biomassens samlede energiindhold. Birketræ er særlig velegnet til åbne pejse på grund af dens rolige ild og smukke blå .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg