fredag den 24. april 2015

Ridser i autoruder

Kan disse små ridser poleres væk? Men ja, autoruder er hærdede, så de er nok temmelig svære at gøre så meget ved. Ridser i forrude - Skrevet af Mr.


Er der nogle, som med held har kunne fjerne sådanne ridser ? Alle der har prøvet enten at få en helt ny bil eller få skiftet forruden i den brugte bil , har haft fornøjelsen af en helt ny og ren forrude uden ridser , . Store stenslag, revner og endda mindre ridser i overfladen kan slibes væk.

Når skaden er sket, er det vigtigt, at få dækket såret til med et stykke . Jeg er ikke så nervøs for optisk forvrængning hvis man bruger en pudseklods som bagstykke da det er ganske overfladiske ridser. Både ridser og stenslag repareres, ligesom vi laver komplette udskiftninger af alle typer autoglas. Alle bilruder bliver med tiden ridset og får stenslag. Vi skifter autoruder på alle bilmodeller - front, bag og sideruder. Vi er meget omhyggelige når vi udskifter autoruder - ingen hakker, ridser eller mærker - vi passer . Float glas og keramisk kant.


På min skærm er der kommet nogle ganske små ridser som jeg gerne.

Flere mindre skader, ridser eller mattering (ved ”sandblæsning”), der bevirker, at genstande, der ses gennem ruden, fremtræder forvrængede eller utydelige. Udskiftning af bilruder, reparation af stenslag og montage af solfilm – til gode priser! Autoruder og bilglas - reparation og udskiftning.


Der kan opstå forskellige skader på bilglas: stenslag, revner, ridser eller matte områder. Forrude, bilrude, bilglas og stenslag reparation af alt autoglas og bilmodeller. Jeg har nogle rigtig kedelige ridser i forruden, sikkert forårsaget af for dårlige vinduesviskere. Område A: Stenslag eller revner, der ikke kan omsluttes af en cirkel med en diameter på mm.


Eller flere skader, ridser eller mattering (ved ”sandblæsning”), der . Når man udtager en bilrude, er der risiko for at lave små ridser i karrosseriet under ruden. Det er vigtigt, at disse skader bliver behandlet korrekt for at hindre, . Hvis du kører frem og tilbage med skraberen, vil det give ridser i alle ruder. Kig for eksempel på termoruderne, hvor du bor.


Til daglig monterer vi autoruder i biler og har i en årrække arbejdet me hvad slidte. Det skyldes små ridser og slitage fra partikler i luften. Vi rådgiver dig bedst muligt.


Nedenfor er beskrevet nye regler for vurdering af fejl på forruder ved syn. Jeg har fået nogle små ridser i forruden efter at have brugt isskraberen her i vinter.

Man må faktisk gerne tone autoruder foran. UDSKIFTNING AF AUTORUDER PÅ ALLE BILMÆRKER. Vi tilbyder reparation af stenslag og rudeskift på alle bilmærker.


Har din bil fået et stenslag, er det . Afhængigt af hvor stenslaget befinder sig på forruden, skal den kunne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg