onsdag den 8. april 2015

Byg selv sommerhus priser

Er du på udkig efter et medbyg- sommerhus , hvor du selv er med til at bygge huset? Vores sommerhuspriser baserer sig på vores standardløsninger. Hvordan skal vi levere dit sommerhus ? Som byg selv sommerhus , MedByg eller NøgleFærdigt?


Find ud af hvilken løsning, der passer bedst til dig.

Se priser på vores forskellige modeller af billige træhuse som helårshuse og fritidshuse. Du kan tilmed selv designe dit træhus, hvilket ændrer prisen alt efter. Byg sommerhus til en fornuftig pris. Eller drømmer du om selv at bygge dele af sommerhuset, så der er penge at spare?


Hos Nynorm kan du vælge mellem selv byg , . Du får alle elementer og tilbehør til selv at bygge råhuset, som bliver på 41. Ikke alle vil have store luksussommerhuse, men sætter i stedet pris på .

Byg selv sommerhus sammen med Djurs Byg i Aarhus, Randers, på Djursland eller resten af landet. Læs mere på siden og Kontakt os i dag og få et . Byg dit eget sommerhus – det lyder måske som en urealistisk drøm. Men faktisk er det bestemt inden for mulighedernes rammer, hvis du følger vores simple . BSHDANMARK, tilbyder nu saml selv sommerhus eller hytte til lavpris. Byg nyt sommerhus med Lilje-huset og kom trygt igennem hele byggeriet. Som Medbygger skal du selv klare en del af tømrer-og snedkeerarbejder, . Når du drømmer om et sommerhus , kan du enten vælge selv at bygge , bygge med.


Det er naturligvis svært at give et præcist svar på, hvad det koster at bygge et. Inkluderet i denne pris er i øvrigt alt på nær byggegrunden og . I denne pris er intet andet inkluderet end selve materialerne til at bygge. Byg et præfabrikeret hus, nemt hurtigt og billigt.


Præfabrikerede huse kan også være personlige huse, tilpasset netop dine ønsker og drømme. Priser er maks 80km fra Thisted derefter kommer tillæg efter afstand. Velkommen til dit nye sommerhus !

Få det sommerhus , du altid har drømt og få tid til alt det du holder af - tid til trivsel, tid til familien og tid til dig! For mig har det også været en drøm at bygge det selv. De fleste af os har holdt ferie i et dansk sommerhus. Vi tilbyder også Medbyg- løsninger, hvor du som kunde selv varetager dele af entreprisen.


Atmosfæren skal du selv være med til at skabe. Hvis du er typen, der ønsker et fritids- eller sommerhus , hvor du selv står for meget af udførelsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg