mandag den 20. april 2015

Små fodbolde til pynt

Fodbolde med sticker, perfekt til konfirmation og fødselsdag. Der er en klæbepude på, så de er oplagte at bruge som pynt på bordkort. Passer godt til konfirmationer.


Små fodbolde der kan bruges til dekorationer. Sammensæt din egen pakke, som din konfirmation vil blive eldevild med.

Den ene side er flad så den kan stå på bordet uden at trille væk. Fodbolde små Pynt bordet op med disse små fodbolde der er enhver fodboldentusiasts drøm. Skal du holde fest med fodbold eller håndbold tema, så har vi rigtig meget til bordet. Stikdug fodbolde - x 80cm.


Vi har disse bolde i flere størrelser. Fodboldstøvler til pynt og bordpynt når fodboldentusiasten skal holde fest. Perfekt til konfirmation og.

Disse sort hvide dekorations fodbolde er perfekte til. Pynt dine sukkercookies, cupcakes, muffins og kager med denne fine pynt i form som små fodbolde til kagedekoration. Sukkerpynt er en supernem måde at . SMÅ KAGER POPKAGER En god måde at bruge kagerester og rester af smørcreme. Smelt lidt af den hvide chokolade, du skal bruge til pynt.


Sjov festbrille med fodbolde , Tryk på Gå til varen ude til højre. Temapynt, Forskelligt pynt til en fin fodbold tema fest? Søde perlebolde – til leg eller pynt. De små perlebolde er nemme at lave, og de er meget dekorative. Rigtig fine kagelys som små fodbolde.


Der er lys i pakken udformet som små fodbolde. Hvis du ikke er til at lave selv så købe små pynte bolde (hvis det var interessen) eller mobiltlf. Hvis du leder efter en håndbold til din mindste søn eller datter, har vi små håndbolde til en god pris. Håndbold Fodbolde til Mænd produkter.


Bordpynt, bordkort og invitation i limegrøn og blå med fodbolde.

Det eneste du skal gøre er at åbne posen og placere de små plastikfigurere og fodboldmålene i hver sin ende af . Man kan også finde bordpynt, der passer specielt til begivenheden – fx kan man få pynt i form af små fodboldstøvler og fodbolde til en drengekonfirmation eller . Billige flag guirlander og vimpler til fest. Hos os får du vimpler på snor i mange flotte farver. Vimplerne er i plastik på en plastik snor så de kan bruges både inden . Organisk Robinia Legelandsby.


Her finder du inspiration til , hvordan du laver din egen bordkortholder. Hvad med små fodbolde med clips til at holde selve bordkortet - hvis konfirmanden . Mangler du inspiration til borddækningen, når du inviterer gæster til fest eller middag? Pynt eventuelt bordet med små fodbolde , hestesko, blomster eller . Stickers og klistermærker med guld fodbolde fra Sjovogkreativ.


Sølv stickers med små blade og blomster til pynt på kort og indbydelser til festen fra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg