tirsdag den 21. april 2015

Rødsvingel frø

Latin: Festuca rubra rubra, Festuca rubra trichophylla, Festuca rubra commutara. Spildfrø af rødsvingel mister hurtigt spireevnen i jorden. Det er dog vigtigt at få frøet i jorden, da det giver en sikker etablering og flere muligheder for. Formålet med dyrkning af rødsvingel er et stort udbytte af frø med en høj spireprocent,.


Rødsvingel bør ikke dyrkes i kolde egne af landet, da den er . Et firkløver af topsorter af rødsvingel.

Frøavl af rødsvingel lykkes bedst i milde egne på lermuldede jorder, men også på. Denne håndbog, ”Bedste pleje af rødsvingel (Festuca rubra) golf greens for høj bæredygtighed og. Jul Flemming Eriksen fra Langeland høstede først på ugen 2. Mandag eftermiddag kunne Flemming . Det er vigtigt, at frøet placeres i fugtig og lun jord.


Det tager dage for halvdelen af rødsvingel at spire frem ved 5ºC, men kun 12. Set fra venstre: goldt frø , frø med blomster- støv, frø med for lille kim og til sidst et normalt frø. De tidlige frøgræsser, som specielt rødsvingel har sit stør- ste vandforbrug i. Tusenfrøvekta til rødsvingel er fra til gram, det vil si at det går til million frø pr.

Forsøgstype: Fuldstændigt blokforsøg, faktor (Randomiseret). Plængræs af rødsvingel deles traditionelt i tre under- arter, men kun. Sorter af rødsvingel til greens. Apr Engrapgræs, rødsvingel med lange eller korte udløbere? Det er små, lidt sarte frø , men lykkes spiringen, giver de til gengæld en meget . Småaksene danner tilsammen en smal top med oprette grene.


Frøene modner godt og spirer villigt under de rette betingelser. Rodnettet er som nævnt variabelt. Køb rødsvingel frø her på siden. Stort udvalg af frø - Seriøs rådgivning, billig fragt og hurtig levering.


Mest udbredt er problemet i marker med rødsvingel og stivbladet svingel. Frøene af disse arter og langstakket væselhale er meget ens . Så med en græsfrøblanding af god kvalitet, dvs. Normalt en gangs tresking når vanninnholdet er kommet ned i . Her er der planteavl på 3hektar med vinterhvede, vinterbyg og vinterraps, vårbyg samt rødsvingel og rajgræs til frø til DLF Trifolium.


Ofigsbø- rødsvingel , stammende fra vildt frø i Lom, er ogsaa næsten likesaa sterk. Greens opbygges ofte med rødsvingel og hvener alene eller i kombination med. Hunsballe Frø leverer kvalitetsgræsfrø til golf- og fodboldbaner, med en .

Hos Land og Fritid kan du finde alt til dyr. Gode tilbud på rideudstyr, hestefoder, hønsefoder og økologisk foder. Køb træpiller, gødning og mere online her!


Kan de presse og køre halm ? Efterårsbehandling i rødsvingel. Forsøj med får i rødsvingel Sunset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg