mandag den 27. april 2015

Øretermometer baby

Et termometer er et godt hjelpemiddel til å måle kroppstemperatur hos barn, voksne og dyr for å finne ut om man har feber. Særlig de infrarøde termometrene (IR- termometer ), som måler temperaturen via. LANG MÅLETID: Topcom Baby Soother Thermometer 110 . Chicco Comfort Quick Infrared er et digitalt øretermometer i et godt format;.


Siden det er vanskelig å få en baby til å blåse ut når man snyter det, kan det . Noen av dere som har kjøpt eller vurdert termometer allerede?

Lillegull skal bli storesøster, hipp hurra for baby i april :) Og gleden den er stor . Hvordan måler dere feber`n på de små? Man bruker et lite digitalt termometer (fås kjøpt på apoteket), fører det inn i termometerbeskyttelsen og påfører litt vaselin på tuppen. Chicco Digi Baby Digital termometer har et lekkert design med en ekstra liten probe, men tanke på de aller minste. Den kan benyttes til å måle temperatur både . Hej Helen Vi har fået et øretermometer forærende, men er der ikke noget med at det måler lavere. På spissen av øretermometeret sitter en infrarød sensor som registrerer den elektromagnetiske strålingen fra det vev som sensoren peker mot.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Hos Vitusapotek finner du flere ulike termometer til bruk ved måling av.

Bruk termometer som hjelpemiddel for måling av kroppstemperatur. Velg mellom et stort utvalg av termometer hos Vitusapotek. KlikkHent hos Vitusapotek. Nøyaktig måling av feber hos syke barn. Alt efter hvilket termometer du vælger, skal du læse brugsanvisningen.


Termometer som raskt måler korrekt temperatur. De fleste digitaltermometere, med unntak av øretermometere , er universelle, som betyr at du kan ta temperaturen oralt, rektalt eller i armhulen. I en tråd litt lengre nede her snakkes det så vidt om unøyaktige øretermometere.


Braun har et øretermometer som heter Timewiser som . Mange bruker øretermometre selv om det krever stor presisjon. Spesielt ved små barn er det vanskelig å treffe det riktige punkt. Man skal være oppmerksom på . Er der nogen der kan fortælle lidt om erfaringer ang. Det kan blive rigtig mange gange, du får behov for at måle babys.


Der er et bredt udvalg af febertermometre – fra det velkendte øretermometer til. Afspritning af et febertermometer som eksempelvis et øretermometer sker antagelig. Autostol baby Hvad vejer de, hvordan fungerer selen, og hvilken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg