torsdag den 16. april 2015

Flagknob

Du kan både lære at binde et flagknob , et flagknob med rundtørn, som giver et mere sikkert knob, og et flagknob med slip, som er god til hurtig opbinding. Flagknob Vi har alt indenfor flag, flagstænger og hegn. Enkelt flagknob : Læg en bugt på den tykkeste tamp.


Stik den anden gennem bugten, rundt om begge parter og under sig selv. Dette knob er lige så anvendeligt .

Type, Forening af to tovender. Relaterede, Pælestik, Dobbelt flagknob. Der findes to forskellige flagknob , enkelt og dobbelt. Om du bruger den ene eller den anden type er i princippet ikke vigtigt. Et flagknob er et almindeligt spejderknob der især bruges til at binde flaget på flaglinien ved flaghejsning.


Lær at binde et flagknob , flagknob med rundtørn (for et mere sikkert knob) og et flagknob med slip. Flagknobet er et almindeligt spejderknob der især bruges til at binde flaget på flaglinien ved flaghejsning. Foldning af flag og flagknob.

Eksempel: Råbåndsknob og flagknob. Et stik er en knude, som bindes omkring et emne eller fast til et emne. Det tykkeste reb bør danne. Instruktion: Op igennem søen. Rundt om træet og under sig selv.


Så undgår man at komme til at slække på tovet, så den besnøring man har bundet, bliver løs. MEN flagknob bruger man, hvis de to stykker tovværk, ikke er lige tykke. Den del af knobet, hvor man . Flagknobet er det bedste knob til at binde to reb sammen med. Det er et virkeligt stærkt. Godt til: Almen brug Lejrsport Sejlsport.


Forening af to ender 33: Dobbelt flagknob Lægges nøjagtigt som det enkelte flagknob , blot stikkes tampen to gange rundt om bugten. Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.


Læg enden på det tykkeste tov i en løkke. Træk det tyndeste tov ind og omkring som vist.

Også kaldet skostik, skødestik og væverknob. Knob, der særligt anvendes ved fastgøring af flaget til flaglinen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg