fredag den 15. juli 2016

Køreplader jern priser

Vi har nu etableret flere depoter med køreplader , i over hele landet, hvor vi indtil videre har lavet lager. Vi gør opmærksom på at alle priser er ekskl. Bredt sortiment på lager Varmvalset, koldvalset, varmgalvaniseret, aluzink og el-galvaniseret, både i . Kæmpe udsalg af Leje af køreplader Leveres som gods fragt.


Pris på Leje af køreplader ser du ved at vælge levering og mængde.

Ramirent udlejer bygge- og anlægsmateriel, lifte, skurvogne, moduler m. Beskyttelseshandsker Fodværn Lastvogn Skridsikkert. Materieludlejning på Sjælland - Lej en køreplader i jern eller plast hos LOHKE Materieludlejning as. Bestil dine køreplader nu på tlf. Fredericia Kommune, Danmark.


Tidligere udlejet kontormodul, ref. Plast køreplader bruges til at . Minimumsleje for køreplader er dage.

Med depoter i Danmark er John Forlevs køreplader altid lige i nærheden. Kontakt os, og vi klarer resten til konkurrencedygtige priser. Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Levering på maskintrailer kun 400kr i Odense, spørg om pris andre steder.


Lægges u hvor grunden er blø og der. Vi kan levere køreplader i plast, stål og jern til en god pris ved udlejning. Professionel håndtering af køreplader. Vi transporterer, leverer, og udlægger køreplader.


Pladerne kan også afhentes direkte på et af vores depoter på Sjælland . Stålplader og metalplader i jern efter mål. Tykkelser 25mm, 5mm, 2mm, 3mm, 5mm og 6mm. Vi tilskærer på dine ønskede mål.


Dette gælder både jernplader og plastplader. Vi udlejer, transporterer og lægger køreplader døgnet rundt. Vi yder hurtig og fleksibel levering af køreplader i København og øvrige.


Som standard har vi dog en pris på kr.

Vi sætter en ære i altid at levere rengjorte og plane jern køreplader og har . De kan også være af pla- stic. Vores køreplader udvælges ud fra krav om kvalitet, stabilitet, holdbarhed og bæreevne. Pladerne fås både i plast og jern og i mange forskellige størrelser.


Køreplader behøver ikke at være af jern.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg