torsdag den 7. juli 2016

Gavekort havecenter

Har du fået et gavekort til et af vores havecentre - eller har du selv lyst til at glæde et havemenneske med en grøn gave? Besøg et af nedenstående havecentre for at indløse kortet til planter og . Der findes to forskellige gavekort til . Du kan også selv glæde en du holder af med et gavekort til Bo Grønt butikkerne, og dermed give en. Et Bo Grønt gavekort kan indløses i alle Bo Grønt butikker.


Vi indsamler de oplysninger, som du giver os, når du bestiller et gavekort på webstedet, såsom navn, adresse og betalingsoplysninger.

Efter køb af gavekort på webstedet slettes dine personlige oplysninger. Find din nærmeste planteskole. Til alle Planteskole -Ringens butikker. ALFABETISK OVERSIGT DANSK ALFABETISK OVERSIGT LATINSK. Her på siden kan du læse om Plantoramas gavekort samt se saldoen, udstedelsesdatoen og meget andet for dit gavekort.


Gavekort kan bruges i alle vores centre. Glæd familie, venner eller kolleger med et gavekort til hus og have! Gør livet lidt grønnere til både hverdag og fest – f. Landsdækkende gavekortservice.

Det kan bruges på vores webshop eller i den fysiske butik. Vi bugner af gode gaveideer, og vi står altid klar til at rådgive til enhver gavelejlighed. Havecentre , der er med i ordningen for gavekortet. Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores planteskole og havecenter – du finder.


Vi udsteder flotte gavekort som kan indløses i de fleste havecentre og. Lykken er skønne plantegaver. Planteudvalget er stort, desuden fås havekrukke i mange prislag. Et gavekort er en oplagt gaveide´til enhver festlig lejlighed.


Hos GardenShop kan du købe gavekort og du bestemmer helt selv beløbets størrelse. Du kan købe et gavekort i vores butik, eller du kan bestille det ved at sende os en mail med oplysning om navn, adresse og telefonnummer samt beløbets . Du bestiller et gavekort ved at vælge det beløb, du ønsker og lægge . Danmarks største online havecenter. I vores butikker kan du nu købe et gavekort , som kan bruges på tværs af kæderne Netto, føtex og Bilka landet over.


Dog kan gavekortene ikke bruges på føtex. En plantegave er altid populær, men skal plantevalget overlades til modtageren, udsteder vi gerne et gavekort på netop det beløb, som du ønsker. Glæd folk du kan lide med et gavekort til hus og have. Toksværd Planteskole har gaveideerne til både fødselsdagen, bryllupsdagen, barnedåben, jubilæet, . Skal du bruge en anlægsgartner, planteskole eller et havecenter ?

Vi har den bedste anlægsgartner og den bedste planteskole med et . Selvom havecentret på sin hjemmeside henviser til Vig Planteskole , så er det ikke muligt at bruge eventuelle gavekort fra det lukkede center .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg