mandag den 18. juli 2016

Hvad koster et karbad i vand

Se, hvad det koster dig, når du børster tænder, brygger kaffe, går i bad ,. Det er vigtigt, at du hyppigt skifter vandet i dit badebassin i løbet af. Et lille bassin på eksempelvis 5liter koster blot kroner at fylde op. Hvad koster vand og hvor meget bruger vi?


Hvor meget kan du spare med en sparebruser? Tag brusebad i stedet for karbad , et fyldt karbad koster ca.

Lidt hurtig hovedregning vil vise, hvor meget dine morgenbade koster dig. Bagefter kan du måle, hvor meget vand der er i baljen og ud fra din pris på vand , kan du få en god indikation af, hvad det koster at gå i bad. Se hvor meget vand dine installationer bruger og hvad det koster. Tjek den præcise vandpris på dit vandværks eller på din kommunes hjemmeside.


Et stort glas koldt vand koster under øre. Et koldt karbad koster cirka. Tager du karbad , bruger du op til 1liter vand per bad. Find ud af hvordan du sparer på vandet og samtidig sparer penge.


Et karbad koster nemt 2liter vand , mens du kun bruger ca.

Her hos os er det vandet , og ikke varmen som koster mest. Men i Tyskland koster et bad på minutter en halv € = 50Cent = 3. Hvis du vælger at installere . Snup et brusebad i stedet for et karbad. Afhænger af selve bruseren og hvor meget du skruer op for vandet. Du kan spare meget, hvis du reducerer mængden af varmt vand. Du sparer nemlig penge både på vandet og på opvarmningen.


Et varmt bad koster i gennemsnit øre per minut, mens koldt vand til opvask, toiletskyld etc. Vand er efterhånden blevet ganske dyrt og vores vaner i badet har en ganske. Hvor mange liter vand bruger Astrid på et bruseba der varer minutter og sekunder? Astrids far fortæller, at vandet til brusebadet koster ca. Ifølge opgave 2: bad koster 7kroner.


Nogen der kan gisne på hvad de forskellige variabler løber op i? Desværre havde jeg ingen vinduer åben, så da jeg kom hjem var det som at træde ind i et damp bad. Men også fordi der er begrænsede mængder af vand på jorden, bør vi. Til sammenligning koster et karbad omkring 2liter vand , mens en . Overdrevet forbrug af vand koster mange penge gennem din vandregning,.


Lad være med at tage karbade.

Beregn dit vandforbrug og bliv bedre til at spare på vandet. Når du går i brusebad hjemme eller til sport, hvor længe er du så i bad ? Cisternen kan nemlig sende 1. Du bør tage brusebad i stedet for karbad , idet den friske bruser kun bruger ca. Det gode postevand koster kun en tusindedel af, hvad du skal betale for kildevand i . Hvordan kan jeg spare på vandet ? Skift dit gamle toilet ud med et to-skyls toilet. Vandforbrug til bad (40˚C varmt vand ) .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg