fredag den 8. juli 2016

Små kapilærkasser

De er nu blevet til små drivhuse med kapilærvanding. På billedet kan du også se mine hjemmelavet store kapilærkasser. Kapillarkasser: For og imod? En kapilærkasse kaldes også en selvvandingskasse. Brug den til at plante dine drivhusplanter så som tomater, agurker mm.


Så en kapilærkasse er en selvvandingskasse, hvor man planter sine planter og. Der findes også producenter som laver minidrivhuse i mindre kapilærkasser. Minidrivhusene er oftest opdelt i små planterum, og leveres med . En selvvandingskasse eller kapilærkasse kan sørge for vand til dine planter i op til uger.


VIDEO: Mange hobbyfolk foretrækker at dyrke deres drivhusplanter i selvvandingskasser. Sådanne kasser kan nemlig passe sig selv med vand i op til en uge. Mange har erfaret, at små tomater smager af mest, og derfor . Køb kapilærkasser med smart selvvandingssystem.


Her er der små kegleformede dele af jorden, der kommer ned i van der så vil suge væske op til resten af . En anden mulighed er at anvende kapilærkasser. Tomater er mere hårdføre, men køb altid små , tætte og kraftige planter. Min dejlige mand fik for små to måneder siden diagnosen. Minikap fra Pindstrup er et mini-drivhus hvor der er plads til små planter, som er ganske let at dyrke fra frø eller stikling. Hvis du har plads, kan du vælge at bruge kapilærkasser , der.


Hejsa:) sælger i de små kapilærkasser ? Jeg klarer mig nu med små fra den blå avis, og to store plastictunneler, der er meget lidt kønne, men ret effektive. Nu dyrker jeg også temmelig mange tomater. Der kan være andre grunde til små visne agurker, som for eksempel at .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg