torsdag den 28. juli 2016

Beregning deltidsløn til fuldtidsløn

Eksempler på beregning af løn ved deltidsansættelse. Ugentlig arbejdstid = timer. Så er det nemt at sammenligne med en fuldtidsløn ! Beregn din månedsløn for en deltidsstilling.


Feriepenge skal der betales skat og AM-bidrag. Man finder den ferieberettigede løn på sin .

Hvis du er fast månedslønnet og tjener f. Din månedsløn ved timer ugentligt er så . Jeg får en fast månedsløn for timer om ugen men jeg håber, at jeg kan komme ned på timer om ugen. Hvordan udregner jeg min nye . Her kan du beregne din løn efter at skat er fratrukket. Se hvor mange penge du kan regne med at få ind på din bankkonto efter skat. Når du er ansat på delti får du løn i forhold til den nedsatte arbejdstid.


Men der får man jo fuld løn alligevel når man har fast månedsløn. Tag et løntjek hos HK - og find ud af hvor du ligger lønmæssigt i forhold til andre, der laver det samme som dig. Find lønstatistik og se hvad du skal have i løn ifølge din overenskomst. Du skal have løn for det arbejde, du udfører.


Og hvad med betaling for overarbejde? Jeg er: Leder og omfattet af lederoverenskomsten. Omvendt skal I ikke bare lave en beregning for alle, der arbejder på den samme. I huske at omregne deltidslønnen til en fuldtidsløn. Får du den fleksløn, som du har krav på?


Din løn under ferie er som udgangspunkt den aftalte løn på ferietidspunktet. Du vil derfor ikke modtage din fuldtidsløn under ferie, men din løn vil blive . Udregne timeløn udfra funktionær løn. Publikationen indeholder analyser af løn med udgangspunkt i andre. Timelønnen er både afgørende for, hvilken løn du tjener og for, hvor meget.


Kapitalpension (kollektiv overenskomstaftale) Beregning af max grænser på. Sygeplejerskers løn består ofte af en grundløn og forskellige tillæg. Se, hvad der indgår i lønnen,.


Arbejdstidens længde - PAV pav. Plustidslønnen lægges til grund ved beregning af efterindtægt, . Kommunen skal bruge oplysninger om fleksjobansattes fuldtidsløn. Bekendtgørelse om beregning af og fradrag i fleksløntilskud . Løn og fleksløntilskud kan pr. Med fuldtidsløn menes den fleksjobansattes løn omregnet til lønnen på fuld tid på det.


Se et eksempel på beregning af løntilskud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg