onsdag den 27. juli 2016

Elbrænder til træ

En elbrænder … Mange voksne har gode minder fra skolens sløjdtimer og kan huske hvordan varmen, duften af brændt træ og de mønstre . Med en elbrænder kan du lave flotte hjemmelavede ting, ved at brænde og præge mønstre ned i træ og læder. Denne elbrænder GS bruger brændnåle i 7 . Til prægning i træ , læder m. En variant af varen indgår i disse .

Et anderledes skilt i træ lavet til en vinplantage. Navnet er brændt ned i træet med en elbrænder og viser navnet på druesorten. Brændepen til dekoration og mærkning på træ mm.


Indeholder også stativ og spidser: brænd-, . Elbrænder GS 1A, tykkelse mm, 1stk. Sammenlign priser og læs anmeldelser af elbrænder Hobbymaterialer. Klik her og find den bedste pris nu!

Brænderhåndtagene er fremstillet af varmeisolerende materialer og ledningerne kan modstå høje temperaturer. Til gravering på træ , kork og læder samt lodning. Meget kraftig model med variabel styrke til træ , læder m. Brændehåndtaget er fremstillet af varmeisolerende materialer og ledningen kan.


Træet er dekoreret med motiver brændt med elbrænder og derefter malet med. DIY jul: Brug en elbrænder til træ og læder. Dørskilte og peacetegn i træ er brændt med elbrænderen og malet med . Til dekoration og mærkning af træ , læder, ben og andre brændbare materialer. Find El brænder på GulogGratis.


Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Hærdet glas er omgivet af en varm træ effekt ramme og ville se fantastisk i en stue, . Her har jeg dekoreret de rå træskiver, ved at brænde mønstre ned i træet, med en . Jeg skriver ind fordi jeg har prøvet hash nogle gange nu, jeg har hele tiden lyst til det og jeg ryger det mere og mere. Elektrisk værktøj med udskiftelig glødenål af metal til brænding i kork, læder og træ.


Holder og glødenåle medfølger til hhv.

Dekorer din trækasse med en elbrænder , og brænd mønstre, tal og bogstaver på den. Laver effektfulde mønstre, når du brænder på fx træ , læder og kork - kan også bruges på andre materialer, der ikke smelter. Brug det varme knivsblad til at skære . Andet håndværktøj, Good Nature, Den geniale og giftfri rottefælde som startsæt med beslag til at skrue op på F.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg