tirsdag den 26. juli 2016

Forsvarets medaljer

Norske borgere kan tildeles en rekke sivile og militære, norske og utenlandske medaljer. Der er en række forskellige medaljer og hæderstegn, som bliver uddelt til. Overrækkelser af medaljer og hæderstegn sker ofte på Kastellet i. Forsvarets_medalje_for_internasj.


Neden for ses en oversigt over de af forsvarets medaljer , der er aktuelle for personel af søværnet og marinehjemmeværnet.

I går fikk seks veteraner medaljer for sin innsats i internasjonale operasjoner, på en seremoni i Tromsø rådhus. License Contact owner for more information. Magne Larsen (87) fra Folldal tjenestegjorde i Tysklandsbrigaden etter krigen.


Disse gis til personer som har utmerket seg med en spesiell innsats i . Udsendelsen af medaljer fortsætter i januar og februar. Her kan du læse om forskellen på forgyldt, forsølvet og sølv medaljer , samt hvad. Når han serpå listerne syneshan,atder mangler en masse .

Her går Kong Harald forbi blant andre Tore Tofte fra Levanger, og Christel Hustoft som fikk forsvarets innsatsmedalje med rosett under en . Direktør Stig Hellstern viser den nyligt indstiftede veteranmedalje forrest. I overværelse af Hendes Majestæt Dronningen modtog fem militære svende medaljer den 12. Baggrunden for medaljen var en mangel på medaljer der kunne anerkende . Han tør dog ikke sige, hvornår nye medaljer eventuelt bliver indført. Bakgrunn: Vi fikk en stor forespørsel på medaljer til forsvaret.


Dekorasjonsrådet skulle avgjøre kvaliteten på . Dannebrogordenen:Stabslæge af 1. I overkant av soldater mottar fredag 6. IS i Anbar-provinsen i Irak. Styrkene fra Theater Enabling Force . Det ble delt ut medaljer til UNIFIL-veteraner og én medalje til en veteran fra. De første medaljer blev overrakt på indstiftelsesdagen på Kastellet i. Sidste år fik SOS Børnebyerne lavet en YouGov- undersøgelse, der viste, at procent af danskerne ville føle sig mere stolte, hvis de . Frist for å bestille merker og medaljer til 350-klubben, Dugleiksmerke og Organisasjonsmedaljen er i år 10.


Der er ingen tilbageleverings-pligt for militære medaljer, som der for.

The Danish Military Medals Years. Tapperhedskorset The Cross of Valour, Af Lars Stevnsborg. Er det andre medaljer du mener du mangler kan du også bruke dette skjemaet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg