onsdag den 8. juni 2016

Ce mærkning af bygningsstål

CE - mærkning af bygningsstål misbruges. Der er masser af gode rådgivende ingeniører. Men der er også en gruppe af små og store syndere, der ikke er deres.


Her kan både bygherrer og rådgivere finde en virksomhe der kan CE-mærke bygningsstål efter reglerne. KOM MED I NETVÆRK OM CE - MÆRKNING. CE Mærkning af bygningsstål. HVORFOR SKAL MAN CE MÆRKE BYGNINGSSTÅL. Eller har du et CE- mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav?


I hvilket omfang kræves der certifikat til svejsning af bygningsstål ? Der findes mange regler og standarder for byggevarer, herunder bygningsstål. Trafik- og Byggestyrelsen har. Selv om CE-kravet træder i kraft 1. Som hovedregel er alle bærende og blivende konstruktioner omfattet. Lav nemt og enkelt cemærkning af bygnings stål.


CE-mærke, der viser, at produkterne stemmer overens med en. CE mærkning af bygnings stål. Jeg fik hjælp af Flemming Kristensen, som driver rådgivningsfirmaet Kristensen.


På kun dage kan du lære at håndtere lovkravet om kvalitetsstyring af svejsearbejdet i din virksomhed! Debat: Nogle rådgivere er ligeglade me om kravene til mærkning bliver overholdt. Det, at vi nu kan håndtere og CE-mærke bygningsstål giver nye.


Vi leverer fuld dokumentation - svejselogs, sporbarhed etc. Abildaa Smede er certificeret til fremstilling af CE godkendt bygningsstål , samt at CE. Til leverandører af bygningsstål stiller Eurocodes krav om brug af de europæiske. CE- mærkes, når de krav til anvendelse af bygningsstål træder i . Opgave typer: Transportudstyr, Løfteudstyr .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg