onsdag den 29. juni 2016

Kløvekile

Solid sortlakeret kløvekile på kg. Specifikationer: - Kløvekile på kg. Husk at der kan springe metalsplinter under brug af kløvekile - benyt sikkerhedsbriller.


Meget effektiv kile fremstillet i induktionshærdet specialstål. Den specielle udformning og modhagerne forhindrer kilen i at springe op af træet under . Køb Fiskars kløvekile online hos BAUHAUS.

Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Kilen er støddæmpet på slagfladen. Kløvekile i induktionshærdet specialstål, se den sammen med det øvrige udvalg i kløveøkser og kløvekiler på Davidsenshop. Fiskars spiral kløvekile gør det muligt at kløve et stykke brænde i tre stykker på en gang. Kløvekilen er af hærdet plast og er med til at dæmpe vibrationerne fra øksen.


Modhagerne i kilen sørger for, at kilen ikke pludseligt . Fås i tre udformninger til forskellige stammediametre. Til kløvning af store stykker brænde Egnet til hårdt og sejt træ Enkel montering Af specialhærdet stål Passer til følgende modeller: Brændekløver LSV Kløvekile.

Spiral formet kile i speciel hærdet stål, med støddæmpende plast i toppen der dæmper vibrationerne op i kroppen. En særlig kløvekile der er fremstillet af induktionshærdet specialstål. Ochsenkopf motorsavs fælde- og kløvekile. DKK19(DKK15ekskl. moms ). God fældekile op til medium træstørrelse.


Fælde-og kløvekile af aluminium. Stabil reserve-slagflade af polymer med metalring til dreje- kløvekile SAFE-T, produktnr. Skal du kløve et stort stykke træ eller et med mange knaster i, skal du bruge en kile. Fiskers Spiral Kløvekile - Fiskars Spiral Kløvekile En hærdet plast-slagflade dæmper vibrationerne.


Buet kløvekile , Blad af stål. Den støddæmpende slagflade mindsker risikoen for . Har du brug for yderligere oplysninger for at træffe den rigtige beslutning? Læs mere i afsnittet med specifikationer nedenfor. Beregn fragten for denne vare.


Straight steel splitting wedge. Med smalt skær, som let trænger ind i træet. Køb BAHCO KILE 5KG online på harald-nyborg.


Altid stort udvalg i øvrige værktøjsartikler og håndværktøj hos Harald Nyborg.

Mangler du en brændekløver til at klare det hårde arbejde? Se det store udvalg af billige skovredskaber og køb online her. Danmarks bedste kundeservice. Køb dine nye Jonsered fældningskile hos Lykke cykler og motot i Hvalsø. Fiskars Kløveøkse XAnvendes til kløvning af mindre brændestykker.


Kan anvendes som en-hånds kløveøkse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg