mandag den 20. juni 2016

Kaffegrums i afløb

Hej Bolius Min datter og jeg er ikke enige om, hvorvidt kaffegrums renser afløbet i. Læs mere her: Vedligeholdelse af husets kloakker og afløb. Må du hælde stegefedt i køkkenvasken? Kan kaffegrums rense afløbet?


Disse ting bør du ikke hælde ud i vasken, hvis du vil undgå tilstoppede afløb.

Oftest havner kaffegrums i skraldespanden, når kaffen er brygget. Men vidste du, at det tørre grums faktisk kan gøre gavn og bruges til mange . Et gammelt husråd siger, at kaffegrums er godt til at rense afløbet. Kogende vand er tricket til velfungerende afløb.


For eksempel bør man så vidt muligt undgå flydende fedt, hår, madrester og kaffegrums. Kaffegrums , rendende vand og opvaskemiddel løsner skidtet og rengør afløb. Først hælder man grums i toilettet, dernæst sulfo og til sidst .

Kloakrens ordner tilstoppede faldstammer og afløb i køkken og bad. Hvis du bruger stempelkaffekande, så tøm kaffegrums ud i skraldespanden. Har du et stoppet afløb til din kloak fra toilet, køkkenvask, håndvask eller. Madrester, flydende fedt, hår og kaffegrums er blandt de største . Hej alle, Findes der belæg for at sige at kaffegrums i vasken er medvirkende til tilstopning af afløb.


Hælder du alt flydende affald i håndvasken, risikerer du at stå tilbage med et tilstoppet afløb , der er mere end almindeligt svært at få gjort rent. Kender du typen der hælder alt i køkkenvasken lige fra stegefedt til kaffegrums ? Så er der en god chance for at man på et tidspunkt får et . Casper Kjerumgaard giver boligtips på Jyske Bank TV: Kaffegrums og madrester kan stoppe. Løft proppen i bunden af vasken op og rens den.


Hæld kogende vand i afløbet, hvis der stadig er . Det er godt for dit afløb at hælde kogende vand i det :). Lige gyldig årsagen til et stoppet afløb , så klarer JK Kloakservice det, hurtigt og. Undgå fedt, kaffegrums og madrester i vasken.


Fedt størkner og får afløbet til at stoppe til.

Hvis din vask har en si med små huller, skåner du afløb og kloak, . Hæld aldrig olie, kaffegrums , madrester og fedt i vask og øvrige afløb. Særligt i julen er fedt skyld i mange kloakproblemer. Hvis du vil undgå, at dit afløb tilstopper, kan du tage en række forholdsregler.


Tøm kaffegrums ud i skraldespanden, så det ikke stopper afløbet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg